1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Sanitair installatiemateriaal
 4. Terug naar Sanitair
 5. Terug naar Wasmachines
 6. Terug naar Wasmachine-accessoires

Wasmachine-accessoires

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  Afwerking

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Gewicht

  Hoogte (cm)

  Kleur

  Materiaal

  Type materiaal

  Antislip

  Verstelbaar in hoogte

  Waterbesparend

19 producten
Sorteren op:

Sencys rubbermat 60 x 60 cm

Sencys rubbermat 60 x 60 cm

Wasmachine-accessoires

14,

49

Wasmachine accessoires kopen bij Brico/Plan-it

Bij het plaatsen van een wasmachine komt het een en ander kijken. Met een wasmachine alleen ben je er nog niet. Een wasmachine wordt vaak geleverd met verschillende toebehoren. Voor het aansluiten heb je uiteraard een waterleiding en kraan nodig en een afvoer met afvoerslang. Daarnaast kunnen een aantal wasmachine accessoires zeer nuttig zijn. Bij Brico/Plan-it koop je voordelige wasmachine accessoires die niet alleen essentieel zijn voor het plaatsen van de wasmachine, ze kunnen ook praktisch zijn en meer comfort bieden.

Veiligheid en comfort wasmachine accessoires van Brico/Plan-it

Met een simpele lekbak voorkom je voor een klein prijsje een hoop ellende die kan ontstaan uit een lekkage van je wasmachine. Met een waterslot beperk je eveneens veel overlast bij lekkages. Het waterslot wordt aanbevolen door verzekeringsmaatschappijen. Onze lekwatermeter van Sencys beschikt over een stroomonderbreker en beveiligt de omgeving tegen elektrocutie. Het bevat een sensor. Als deze in aanraking komt met water, wordt automatisch de stroom- en wateraanvoer uitgeschakeld en hij waarschuwt je met een alarm. Voor kleine ruimtes bieden de wasmachine accessoires van Brico/Plan-it een uitkomst. Met de Sencys wasmachineverhoger met lade staat je wasmachine niet alleen op veilige hoogte. Met de eenvoudige wasmachineverhoger kun je de wasmachine 30 cm hoger plaatsen. Dit vergemakkelijkt het in- en uitladen van het wasgoed. Een lade eronder biedt veel plek voor het opbergen van diverse spullen. Met een opzetrand bespaar je veel ruimte. Je kunt er de droger mee op de wasmachine plaatsen. Met de opzetrand met uitschuifbaar blad creëer je bovendien ook nog eens extra werkruimte.

Grote en kleine wasmachine accessoires bij Brico/Plan-it

Kom eens langs een van onze bouwmarkten en kijk welke mogelijkheden er zijn voor de ruimte waar de wasmachine geplaatst zal worden. Onze medewerkers voorzien je graag van advies. Je kunt hier ook terecht voor diverse wasmachineonderdelen en alle onderdelen die nodig zijn voor het leidingwerk en overige materialen, zoals ringen, slangen en kranen. Kleine hulpjes zoals onze trillingsdempers dempen het geluid en trillen van wasmachines en vaatwassers. Je moet het apparaat dan wel even goed waterpas zetten, en voor een prima waterpas ben je bij Brico/Plan-it natuurlijk ook aan het juiste adres.