1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Sanitair installatiemateriaal
 4. Terug naar Sanitair
 5. Terug naar Wasmachines
 6. Terug naar Kranen

Kranen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

4 producten
Sorteren op:

Sencys wasmachinekraan met beluchter zwart 1/2"

20%

korting

Sencys wasmachinekraan met beluchter zwart 1/2"

Kranen

Met de kaart

18,

99

15,

19

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Wasmachinekraan kopen bij Brico/Plan-it

Als de kraan van de wasmachine begint te lekken, kan het zijn dat deze aan vervanging toe is. Bij Brico/Plan-it haal je een voordelige wasmachinekraan in huis, waarmee je zelf eenvoudig je eigen kraan kunt vervangen. Het zelf plaatsen van een nieuwe kraan zal je veel geld besparen op de kosten van een loodgieter. Ook de kraan van je vaatwasser of vulkraan bij de CV-installatie is te vervangen met onze wasmachinekraan van Bonfix. Koop nu je wasmachinekraan goedkoop bij Brico/Plan-it.

Vervangen wasmachinekraan

Voor het vervangen van een wasmachinekraan heb je een aantal dingen nodig. Allereerst heb je een nieuwe kraan nodig die de oude kraan gaat vervangen. Daarnaast heb je een waterpomptang, wasbenzine en teflon tape nodig. Voordat je aan de slag gaat, zul je eerst de hoofdkraan moeten afsluiten. Controleer ook even of de druk van de waterleiding af is. Dit doe je door een willekeurige kraan open te draaien tot al het water eruit is. De waterpomptang gebruik je om de kraan eraf te draaien. Je draait met de tang tegen de klok in. Verwijder dan de oude teflontape uit de wateraansluiting. Ontvet vervolgens de schroefdraad met wasbenzine. Wikkel tegen de draairichting in nieuwe teflontape om de schroef van de nieuwe wasmachinekraan en trek het hierbij een beetje strak. Draai de kraan met de klok op de wateraansluiting. Draai hem niet te los, maar ook zeker niet te vast. Open de hoofdkraan en check of direct de kraan goed dicht is.

Wasmachine accessoires kopen bij Brico/Plan-it

Voor het aansluiten en plaatsen van je wasmachine heeft Brico/Plan-it een ruim aanbod handige toebehoren en accessoires. Met een steekwagen van Brico/Plan-it kun je het zware apparaat makkelijker en lichter vervoeren of verplaatsen. Brico/Plan-it biedt ook ruimtebesparende oplossingen, bijvoorbeeld in de vorm van een wasmachineverhoger met lade eronder of een opzetrand om de droger boven de wasmachine te plaatsen. Voor de veiligheid kun je bij Brico/Plan-it een waterslot of lekwatermelder kopen om overlast van een lekkage te beperken of te voorkomen. Kijk eens rond op onze website bij ons assortiment wasmachine accessoires en doe je voordeel met onze extra online deals.