• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Sanitair installatiemateriaal
 4. Terug naar Sanitair
 5. Terug naar Ontstopper

Ontstopper

Filteren

Sorteren op
i

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Gewicht

  Volume

  ROHS keurmerk

  Substantie

  Vorm

6 producten
Sorteren op:
i

Baseline ontstoppingsveer 3mx6mm

Baseline ontstoppingsveer 3mx6mm

Ontstopper

Permanent 

lage 

prijs 

7,

49

Ontstoppers kopen bij Brico/Plan-it

Zelf je gootsteen of wc ontstoppen kan al met gewone huis, tuin en keukenmiddeltjes. Je kunt er natuurlijk een vloeibare chemische gootsteenontstopper voor gebruiken, maar dat is niet zo vriendelijk voor het milieu en het helpt ook niet altijd even goed. Met een ontstoppingsveer van Brico/Plan-it los je het probleem op een vriendelijkere manier op. Je kunt het ook met de plopper van Brico/Plan-it, een ontstopper met de bekende zuignap en houten steel proberen, maar deze werkt alleen bij de betrekkelijk kleine verstoppingen en het is niet zo’n effectief apparaat voor alle afvoeren. Met een ontstoppingsveer kun je lichte en zware verstoppingen aanpakken. Handig om in huis te hebben, want een verstopping komt altijd op het verkeerde moment. Koop daarom nu voordelig je ontstoppers bij Brico/Plan-it.

Gebruik ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer bestaat uit een spiraalveer met een soort klauwtje. De veer is flexibel zodat je er ook mee de bocht door komt. Door hem rustig en voorzichtig in de waterafvoer te brengen, maakt hij met het klauwtje de afvoer schoon. Viezigheid, haren en dergelijke worden er als het ware mee weg geharkt. Beweeg de veer kleine beetjes heen en weer en voer de hele veer door de afvoer, terwijl je draait aan het handvat. Doe dit meerdere keren en je zult zien dat je afvoer weer doorspoelt zoals het hoort.

Tips gootsteen ontstoppen

Haren en zeepresten zijn vaak de veroorzakers van een verstopping. Als je merkt dat het water niet zo gemakkelijk niet meer door het doucheputje verdwijnt, kun je het afschermkapje van je doucheputje afhalen en als daar een kluwen haren zich genesteld heeft, trek je deze er eerst uit. Als het niet lukt om het putje er goed af te krijgen, lukt het je misschien wel met een schroevendraaier. Probeer eerst de gootsteen te ontstoppen met warm water en afwasmiddel en/of een plopper en eventueel een chemische ontstopper. Blijft de afvoer na dit nare klusje toch nog steeds overlopen? Dan wordt het tijd om de ontstoppingsveer te hanteren. De ontstoppers van Brico/Plan-it helpen je uit de nood. Haal ze bij voorbaat in huis, dan ben je er snel bij en is de klus binnen no-time gedaan.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten