• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Bevestiging
 5. Terug naar Clips

Clips

Filteren

Sorteren op
i

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

5 producten
Sorteren op:
i

Sencys kabelclip kunststof 4 mm -25 stuks

Sencys kabelclip kunststof 4 mm -25 stuks

Alleen in winkel

1,

49

Bevestigingsclips kopen bij Brico/Plan-it

Heb je alles netjes geïnstalleerd en kom je nu om in de kabels? Het kan nogal een wirwar worden met allerlei kabels, snoeren en andere dingen, daarom kan je bij de Brico/Plan-it verschillende soorten aan bevestigingsclips vinden, maar ook kabelgoten, tie wraps en splitpennen. Dat is heel handig, want voor je het weet zijn kabels in de knoop geraakt en dan wordt het een wanhoop, vooral als je er even snel iets bij wilt stoppen. Ook als je even wilt stofzuigen en schoonmaken, is het handig als je niet alles apart opzij hoeft te leggen. Niet alleen voor snoeren en kabels kan je bevestigingsclips bij de Brico/Plan-it vinden, maar ook voor veel andere dingen. Werk alles netjes, snel en mooi af en verbindt het met hulp van de Brico/Plan-it.

Voor alles een bevestigingsclip

Voor kabels bestaan er veel mogelijkheden, om ze weg te werken; een van de makkelijkste is misschien wel de snoerclips van Brico/Plan-it. Deze kan je zelfs in verschillende kleuren en maten vinden, zoals bijvoorbeeld; in het wit, zwart en bruin en ze worden geleverd per 25 stuks. Hierdoor kan je een bijpassende kleur voor je kabels of snoeren vinden. Ze zijn ook nog eens in diverse groottes te koop, zoals bijvoorbeeld deze kleine maat, die in zakjes van 50 stuks wordt verkocht. Zo kan je even vooruit en je kabels liggen er veiliger bij. Wanneer je panelen wilt monteren, gebruik dan de HDM clips voor wand en plafondpanelen. Kies de clips van drie mm voor panelen van tien mm, die in een hoeveelheid van 100 te vinden zijn bij de Brico/Plan-it.

Werk alles netjes weg

De snoerclips installeer je door simpelweg de juiste plek uit te kiezen en hem dan in de muur of in een andere plek te boren. Let erop dat er geen spanning op de kabels wordt gelegd en plaats een aantal kabels bij elkaar, als dat gaat. Soms wil je een kabel zoals, een telefoonkabel langs de muur laten lopen en hier kan je dan de kleine maat van de snoerclips voor gebruiken. De HDM clips voor wand en plafondpanelen maak je natuurlijk op een paar handige plekken vast, waar de panelen daarna makkelijk in geklikt kunnen worden. Voor onderdelen die vering nodig hebben, zoals bijvoorbeeld, bij een fietskar, kan je het beste een verende borgclip van Sencys gebruiken. Deze zijn bij Brico/Plan-it in hoeveelheden van tien stuks te kopen en zijn gemaakt van gebichromatiseerd materiaal, zodat omvormingen worden voorkomen.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten