Filteren

  • Materiaal
  • Geschikt voor
  • Prijs
  • Merken
34 producten

Waarvoor dient een afdekkap ?

Bij kleine doe-het-zelf klusjes, vooral bij de montage van meubels, gebruik je vaak schroeven. Draai deze schroeven vast en je meubels zijn perfect gemonteerd. Wat kan er fout lopen? Een schroef kan wel eens terug uit je meubel losdraaien, daarvoor gebruik je dus een afdekkapje. De schroeven en bouten zijn hierdoor afgedekt en onzichtbaar. De afdekkapjes voor schroeven die je bij Brico en BricoPlanit kunt vinden, garanderen meubels en andere producten met een perfecte afwerking. Wij vinden dat kleine doe-het-zelf klussen niet alleen gemakkelijk, maar ook leuk moeten zijn. En wat is er prettiger dan een zorgvuldig karwei achter te laten waar je trots op kunt zijn tot in het kleinste detail?

De beste afdekdoppen bij Brico & BricoPlanit

Onze afdekdoppen of afdekkappen voor schroeven zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om de tand des tijds te doorstaan. De kappen geven een professionele afwerking aan de meubelen die je monteert met behulp van bijvoorbeeld bouten. Bij Brico en BricoPlanit heb je een ruime keuze aan kappen voor schroeven en bouten van eenvoudig te bevestigen kunststof of van metaal voor een elegantere afwerking en altijd tegen een aantrekkelijke prijs. Kies je voor een verchroomde of een glanzende look? Of liever volledig in het zwart of bruin? Ons assortiment heeft voor ieder wat wils. Wij raden aan afdekdoppen te kiezen die het beste passen bij je interieur of decoratie. Aarzel dus niet om een kijkje te nemen in ons assortiment afdekdoppen die op bijna alle soorten schroeven en bouten passen. Maar vergeet niet het belangrijkste: het afdekdopje dat je kiest moet compatibel zijn met de kop van de schroef of bout die je gebruikt om uw meubels te monteren!

Ontdek ons assortiment van afdekdoppen voor schroeven

Om ons volledige assortiment aan afdekdoppen voor schroeven en bouten te ontdekken bezoek je het beste onze website of een van onze winkels. Er gaat niets boven een persoonlijk kijkje nemen naar de dopjes om een keuze te maken! Als je ze eenmaal hebt gekocht, bewaar ze dan zorgvuldig bij je schroeven en bouten in een van onze gereedschapskoffers. Je kan ze dan gemakkelijk vinden wanneer je ze nodig hebt. Als je niet zeker weet of de door jou gekozen dop geschikt is voor de schroeven die je gebruikt, vraag ons dan om advies. Wij begeleiden je graag bij het maken van de beste keuze voor elk van je doe-het-zelf projecten.