1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Tackers

Tackers

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Breedte (cm)

  De beste prijzen

  Diepte (cm)

  Gewicht

  Hoogte (cm)

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Materiaal

  Maximale druk (bar)

  Slagen per minuut

  Toepassing

  Vermogen (in Watt)

  Geleverd in opbergmiddel

24 producten
Sorteren op:

Stanley tacker APC 2-in-1

15%

korting

Stanley tacker APC 2-in-1

Tackers

Met de kaart

129,

-

109,

65

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

De juiste tackers voor jouw klus


Ben je op zoek naar een tacker? Ben je een professional, die dagelijks bezig is met een elektrisch nietpistool? Ben je een ervaren klusser en doe-het-zelf je veel grote klussen? Of klus je niet zo vaak, maar houd je wel van het werken met goed gereedschap? Hoe vaak je een nietpistool wilt gaan gebruiken en het soort klussen waar je de tacker voor nodig hebt, bepalen welke tackers het beste geschikt zijn voor jou. Een hobbytacker is heel handig voor de klusser, die maar een paar keer per jaar een nietpistool oppakt. Terwijl een professionele Rapid elektrische tacker een goede keuze is wanneer je vaak een krachtige machine nodig hebt. Bij Brico/Plan-it vind je tackers voor alle soorten doe-het-zelvers. Zo kun je heel eenvoudig het juiste nietpistool voor jouw klus vinden.

Tackers online kopen bij Brico/Plan-it


Bij Brico/Plan-it vind je het hele assortiment online. Zo kun je ook eenvoudig op onze website al onze tackers bekijken en vergelijken. Ze hebben allemaal een duidelijke beschrijving. Dat maakt het gemakkelijk precies de tacker te kiezen, die jij wilt hebben. En je hoeft ook niet naar de winkel te komen om het nietpistool aan te schaffen, want bij Brico/Plan-it heb je ook de mogelijkheid alles wat je nodig hebt online te kopen. En wij bezorgen je tacker en alle andere klusspullen, die je wilt hebben, netjes bij je thuis.

Eerst even verschillende tackers in je hand houden?


Vind je het lastig om jouw nieuwe elektrische nietmachine van een foto en een beschrijving online te kopen? Wil je verschillende machines gewoon even in je hand houden? Kom dan naar een van onze winkels. Wij laten je graag de verschillende tackers zien. En kunnen je natuurlijk ook alle advies geven over het gebruik van de verschillende nietmachines.