Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Meetapparatuur
 5. Terug naar Waterpassen

Waterpassen

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Waterpassen (7)

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Kleurfamilie

  Zelfnivellerend

  Bereik

  Bereik laserpunt

  Energieklasse

  Lichtkleur

  Met (telescoop)statief

  Met wielen

  Opvouwbaar

  Type laserlijn

  Aantal accu's/batterijen bijgeleverd
  i

  Met waarschuwingsmelding lege accu/batterij

  Voltage

  Breedte (cm)

62 producten
Sorteren op:
i

Sencys waterpas 250cm

Sencys waterpas 250cm

Thuisbezorgd / Ophalen

69,

99
Baseline waterpas 60cm

Baseline waterpas 60cm

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

14,

99

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Waterpassen kopen bij Brico/Plan-it

Wanneer je zeker wilt weten dat iets recht is, dan is een waterpas daarbij het aangewezen materiaal. Brico/Plan-it biedt jou verschillende keuzes in waterpassen aan en wanneer je liever nog wat meer informatie krijgt, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze winkels. Bekijk alle verschillende waterpassen bij de Brico/Plan-it, koop bijvoorbeeld een waterpas met een magnetische onderkant om heel eenvoudig plekken, waar je niet goed bij kunt, op te meten. Een magneet op je waterpas kan ook fijn zijn, wanneer je onder andere met metaal aan het werk gaat. Ben je op zoek naar ander soort meetgereedschap? Brico/Plan-it heeft ook duimstokken, rolmaten en winkelhaken in het assortiment.

De verschillende soorten in waterpassen

Brico/Plan-it heeft diverse, soorten waterpassen in de winkel liggen, bijvoorbeeld de grootte en de vorm kan verschillen. Natuurlijk gebruik je een grotere maat waterpas, voor grote klussen. Alle waterpassen die je kunt vinden bij de Brico/Plan-it zijn van een hoogwaardige kwaliteit en voor van alles te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld de waterpas trapeze van Sencys voor je gewone klussen, met 30 cm kan deze alle standaard klussen makkelijk aan. Moet je in een hoekje aan het werk? Dan is dat helemaal geen probleem bij de Brico/Plan-it, want daar gebruik je een speciale hoekwaterpas voor. Bij de Brico/Plan-it kan je ook een digitale waterpas vinden, deze werkt net zo als de traditionele waterpas, maar je kan hem dankzij het digitale scherm heel precies, makkelijk en snel aflezen. Heb je grote oppervlakten op te meten of ga je met een lijn aan de slag? Kies dan voor de Stanley lijnwaterpas met speciale haakjes eraan, zodat je hem aan een lijn kunt hangen.

Aan het werk met een waterpas

Als je iets aan het bouwen bent en het is belangrijk dat het recht is, dan pak je er dus een waterpas van de Brico/Plan-it bij. Leg de waterpas op je materiaal en let erop dat hij in het midden blijft hangen, anders is het niet recht genoeg. Wacht wel even, want een waterpas moet zich even kunnen stabiliseren. De waterpas van Sencys die 150 cm groot is, beschikt ook nog eens over een magneet, waardoor deze extra goed op zijn plek blijft liggen. De waterpas van Ironside bezit zelfs twee magneten en deze kan tegen een stootje, vanwege zijn stevige behuizing. Hiermee kan je uiterst nauwkeurig meten en dankzij de magneten zal hij niet verschuiven. Voor een extra, duidelijke waterpas kies je die van Bahco, deze is zo gemaakt, dat die ook op donkere plekken goed af te lezen is.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten