• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Klemmen
 5. Terug naar Ratelklemmen

Ratelklemmen

Filteren

Sorteren op
i

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Materiaal

6 producten
Sorteren op:
i

Sencys ratelklem 100mm

Sencys ratelklem 100mm

Thuisbezorgd / Ophalen

17,

49

Ratelklemmen kopen bij Brico/Plan-it

Op deze pagina presenteert Brico/Plan-it drie modellen van de Sencys ratelklemmen. Deze gebruiksvriendelijke en hoogwaardige ratelklemmen helpen je met al je (kleinere) lijm- en montagewerken en geven je haast het gebruiksgemak van een kitspuit. Zorg steevast voor een nauwkeurige afwerking van al al je monteer, zaag- of lijmwerken en bewerkstellig een professioneel, naadloos eindresultaat. De beste ratelklemmen aan de beste prijzen vind je bij Praxis. Je maakt je keuze uit een totaaloverzicht en bestelt onmiddellijk online.

De Brico/Plan-it ratelklemmen

Brico/Plan-it biedt je de beste ratelklemmen aan van de topfabrikant Sencys. Deze klemmen hebben een lengte tussen 38 (kleine opening) en 100 mm (grote opening) en worden gemaakt uit nylon. Ze zijn voorzien van de zogenaamde 'Softgrip' voor een ergonomische bediening en een comfortabel, eenvoudig gebruik. Aardig meegenomen is verder het feit datBrico/Plan-it  je tien jaar garantie biedt op alle Sencys producten. Dat geeft je meteen ook een beeld van de kwaliteit van je aankoop. Ben je niet echt op zoek naar klemmen, maar naar andere handinstrumenten? Surf dan even naar ons gereedschap en installatiemateriaal, waar je al ons handgereedschap terugvindt. Zoek je geen ratelklem, maar een andere variant? Surf dan naar onze klemmen. Naast ratelklemmen vind je daar namelijk ook verschillende lijmklemmen, veerklemmen, C-klemmen en zelfs bankschroeven.

Je Brico/Plan-it ratelklem gebruiken

Ratelklemmen worden doorgaans ingezet voor kleinere lijm- of montagewerken en bieden je als het ware het gebruiksgemak van een kitspuit. Het gebruik van de juiste klem voor de juiste klus is zeker een voorwaarde. Voor grotere lijmwerken (of montages, zaagwerken...) gebruik je beter een van de verschillende types lijmklemmen. Voor het verlijmen of anderszins bewerken van hoeken gebruik je een klem met dubbele klauw. Verder zal je al snel merken dat het juiste gebruik van de juiste klemmen je eindresultaat enorm verbetert. Je kunt namelijk nog zo goed zagen of schaven en frezen: zonder correcte montage is er geen correcte afwerking. Bovendien staan de klemmen je ook gewoon toe van sneller en veiliger te werken. Ga je lijmen met je klemmen? Dan doe je er zeker goed aan de klem meteen na je klus weer schoon te maken. Verharde lijm is erg moeilijk te bekampen. Twijfel je nog of de ratelklem wel geschikt is voor je klus? Aarzel dan nooit om onze specialisten aan te spreken.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten