Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • Gewicht
 • Materiaal
 • Volume
 • De beste prijzen
5 producten

Sencys C-klem 100mm
Sencys C-klem 100mm
C-klemmen
Baseline C-klem set – 3 stuks
Baseline C-klem set – 3 stuks
C-klemmen
Sencys C-klem 75mm
Sencys C-klem 75mm
C-klemmen
Sencys C-klem 150mm
Sencys C-klem 150mm
C-klemmen

  Deze klemmen zorgen er voor dat jouw gelijmde projecten goed kunnen drogen of dat een stuk hout goed vast blijft zitten. Het laatste is erg belangrijk als je beide handen nodig hebt om jouw hout goed te kunnen zagen. Je kunt de klem dan goed aandraaien en hebt dan jouw handen vrij voor het zagen. Wil je klussen met een beperkt budget? Kijk ook eens bij onze extra online deals en koop jouw klemmen nog goedkoper. Extra online deals zijn enkel op onze website te vinden en bieden je extra korting. Kijk voor jouw aanschaf altijd even of er een extra online deal beschikbaar is voor jouw product. Bekijk ook onze Air Miles Deals voor extra korting op je aanschaf door middel van je Air Miles pas. Wil je jouw bestelling laten thuisbezorgen? Dan kan dit eenvoudig via onze website.

  Waar gebruik ik c-klemmen voor en wat gebruik ik er bij?

  Je gebruikt deze handige klemmen om hout of ander materiaal vast te klemmen aan een tafel of werkbank in combinatie met bijvoorbeeld bankschroeven, lijmklemmen of veerklemmen. Hiervoor heb je hout nodig, een tafel of werkbank en een geschikte klem. Door de klem aan te draaien kan het materiaal strakker worden vastgezet.

  Hoe voer ik mijn klus uit met c-klemmen van Brico/Plan-it?

  Deze klemmen werken door middel van een draaimechanisme, waardoor je de dikte van het materiaal kunt afstemmen op de kracht van het gereedschap. Je plaatst de klem om de rand van een tafel of werkbank en plaats een stukje hout er tussen. Nu draai je de klem net zo lang aan tot dat hij helemaal strak om het plaatje geklemd zit. Het plaatje hout wordt nu met grote kracht met een deel tegen de werkbank gedrukt. Heb je vragen over jouw klus en over hoe je deze specifieke klemmen kunt gebruiken, en stelt je deze liever aan andere klussers dan aan onze klantenservice?