1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Deuvels

Deuvels

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Gewicht

  Binnen/buitengebruik
  i

  Materiaal

  Kleur

  Type materiaal

  Diameter (mm)

31 producten
Sorteren op:

Wolfcraft houtpluggenset – 81 stuks

15%

korting

Wolfcraft houtpluggenset – 81 stuks

Deuvels

Met de kaart

39,

99

33,

99

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

De voordelen van het gebruik van deuvels bij uw klus!

Deze sterke houten pennen zorgen voor een zeer krachtige verbinding tussen twee balken hout. Deze techniek bestaat al heel lang en wordt op meerdere manieren toegepast. Naast het verbinden met pennen worden er ook soortgelijke verbindingen gemaakt door twee delen hout die in elkaar passen. Je hout voordeliger kopen? Voor al onze lopendeacties en aanbiedingen kun je kijken op de actiepagina op onze website.

Waar gebruik ik deuvels voor en wat gebruik ik er bij?

Je kunt dit materiaal gebruiken voor het maken van een pen gatverbinding. Wat heb je nodig voor een pen gatverbinding; hout, hamer, een boormachine, een zaag, houtlijm en deuvels.

Hoe voer ik mijn klus uit met deuvels van Brico/Plan-it?

Je begint jouw klus met het op maat zagen van de stukken hout in de hoeken waarin je deze wil hebben. Vervolgens teken je af waar het gat moet komen. Met een elektrische boormachine boor je vervolgens een gat dat dezelfde doorsnede heeft als de houten pennen die je wil gebruiken. Je boort dit gat ongeveer half zo diep als de deuvel lang is. Vervolgens doe je dit ook met de balk die er tegen aan moet komen. Nu heb je twee gaten die op elkaar vallen. In een van de gaten druppel je wat houtlijm, plaatst de houten pen in het gat en timmer je deze goed aan. De pen zit nu vast in het gat. Druppel nu ook wat houtlijm in het gat van de tweede balk. Plaats nu de tweede balk met het gat tegen het andere deel van de pen aan en timmer deze aan tot het gat de pen volledig omsluit. Laat het geheel daarna nog even liggen zodat de lijm kan uitharden en je pen gatverbinding extra krachtig is. Vind je het lastig om jouw klus uit te voeren en wil je graag hulp? Voor veel klussen kun je onze montageservice inschakelen. Dan helpen wij je weer verder. Je bestelling laten thuisbezorgen? Ook dat kan eenvoudig via onze site.