Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Aankoopmogelijkheden
 • De beste prijzen
 • Materiaal
 • Lengte
 • Breedte
 • Type
5 producten

  Sencys elektricienbeitel 20 cm
  Sencys elektricienbeitel 20 cm
  15% korting
  Elektriciensbeitels
  Sencys electriciensbeitel 40 cm
  Sencys electriciensbeitel 40 cm
  15% korting
  Elektriciensbeitels
  Sencys elektricienbeitel 30 cm
  Sencys elektricienbeitel 30 cm
  15% korting
  Elektriciensbeitels
  Brico card

  Geniet van exclusieve promoties met de kaart

  Log in voor nog meer voordelen.
  Sencys electriciensbeitel 30 cm
  Sencys electriciensbeitel 30 cm
  15% korting
  Elektriciensbeitels
  Sencys elektricienbeitel 25 cm
  Sencys elektricienbeitel 25 cm
  15% korting
  Elektriciensbeitels

   Elektriciensbeitel kopen bij Brico/Plan-it

   Grote klussen met elektriciteit, bijvoorbeeld een grote uitbreiding van de elektrische installatie kun je beter overlaten aan de elektricien. Er blijven echter nog flink wat klussen over, als je tenminste genoeg verstand hebt van elektriciteit om het zelf te doen. Daarmee kun je weer een hoop geld voor de elektricien uitsparen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf wel de sleuven in de muur maken om kabels en bedrading weg te werken. Je kunt dit doen met behulp van een elektriciensbeitel van Brico/Plan-it. Een elektriciensbeitel wordt ook wel gewoon sleufbeitel genoemd. Voor het aanleggen van elektriciteitsleidingen en stopcontacten heeft Brico/Plan-it alles in huis. Koop nu voordelig je elektriciensbeitels bij Brico/Plan-it.

   Elektriciensbeitels, mokers en muurfrezen bij Brico/Plan-it

   De elektriciensbeitel gebruik je voor het maken van sleuven in steen of beton. In de sleuven kun je kabels en leidingen wegwerken. Met de elektriciensbeitel hak je een geul (sleuf) in de muur. Het is een precies klusje. Teken van te voren de positie van de leidingen en stopcontacten op de muur af. Leidingen moeten aangelegd worden in verticale lijn, loodrecht op de stopcontacten of lichtschakelaars. Bij Brico/Plan-it koop je elektriciensbeitels van verschillende afmetingen. Je hebt er ook een moker bij nodig om met de beitel te werken. In plaats van een handgereedschap als de elektriciensbeitel, kun je ook elektrisch gereedschap gebruiken voor het netjes wegwerken van kabels en leidingen. Bij Brico/Plan-it koop je een elektrische muurfrees voor een gunstige prijs.

   Kabels in een muur frezen met een elektriciensbeitel of frees

   Kerf de randen van de sleuf die je hebt afgetekend op de muur in met behulp van een elektriciensbeitel en een moker. Als dit klusje is gedaan, is het relatief simpel met een elektriciensbeitel en een moker de muur in te slaan. Je kunt voor dit werk ook een freesmachine gebruiken. Je kunt bij Brico/Plan-it zeer voordelig een muurfrees kopen. Let op de aanbiedingen. Via de extra online deals kun je hoge kortingen krijgen. De leiding zet je vast met haaknagels. Hierna smeer je de sleuf dicht met muur- en plafondpleister. De haaknagels trek je er dan wel eerst weer uit met een tang. De aansluitende bedrading kun je beter aan de vakman overlaten, tenzij je zelf zeer kundig bent op het gebied van elektra. Laat in dat laatste geval het eindresultaat wel voor de veiligheid en zekerheid en ter bevestiging alsnog controleren door je energiebedrijf.