Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • Type stofafzuiging
 • Maximale snij-/zaagdiepte
 • Met zijgeleider
 • Vermogen (in Watt)
7 producten

Ferm zaagtafel TSM1033 1800W
Alleen online
Ferm zaagtafel TSM1033 1800W
Zaagtafels

  Zaagtafels om snel en veilig te werken

  Wanneer je op zoek bent naar een goede zaagtafel, is er een grote kans dat je bezig bent met een flinke verbouwing of een groot klusproject. Misschien ben je zelfs wel een professional, die dagelijks in de weer is met zaagtafels. Zaagtafels zijn heel handig elektrisch gereedschap. Binnen de kortste keren heb je balken, planken of wat je ook nodig hebt op maat gezaagd. Bij Brico/Plan-it vind je een behoorlijk aantal tafelcirkelzagen met tafel. Niet alleen in de winkel, maar ook online. Zo kun je nog eenvoudiger alle tafelzagen bekijken en vergelijken.

  Zaagtafels bekijken en online kopen bij Brico/Plan-it

  En het hoeft niet bij kijken te blijven op onze website. Weet je precies wat je nodig hebt? En zie je dat online bij ons staan? Dan kun je de zaagtafel van jouw keuze ook heel gemakkelijk online bij ons kopen. Wij zorgen dan dat jouw tafelcirkelzaag netjes daar bezorgd wordt, waar jij hem nodig hebt. Of dat nu thuis is of op de zaak. Zo heb je snel en zonder moeite jouw zaagtafel in huis.

  Veilig werken met zaagtafels

  Zaagtafels zijn het perfecte elektrische gereedschap, wanneer je weet wat je doet. Zorg daarom dat je echt weet hoe je tafelcirkelzaag werkt. En dat je er met je volle aandacht bij bent, wanneer je met je tafelzaagmachine aan de slag gaat. Zo voorkom je niet alleen fouten, maar ook ongelukken. Gebruik je zaagtafel verstandig en zet deze helemaal uit, inclusief de stekker uit het stopcontact, wanneer je even wegloopt en er kinderen of huisdieren in de buurt zijn. Wil je adviezen over het veilig gebruik van je zaagtafel? Of heb je andere vragen over je tafelzaag? Vraag het ons. We geven je graag (veiligheids-)tips en kunnen je helemaal uitleggen hoe jouw tafelcirkelzaag precies werkt.