1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Zaagmachines
 5. Terug naar Decoupeerzagen

Decoupeerzagen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Aantal accu's/batterijen bijgeleverd
  i

  Vermogen (in Watt)

  Voltage accu

  Met instelbare voet

  Met richtlaser

  De beste prijzen

  Aankoopmogelijkheden

28 producten
Sorteren op:

Bosch decoupeerzaag 'PST650' 500 W

Bosch decoupeerzaag 'PST650' 500 W

Decoupeerzagen

62,

99
Bosch decoupeerzaag PST900PEL 620W

Bosch decoupeerzaag PST900PEL 620W

Decoupeerzagen

Permanent 

lage 

prijs 

97,

99
Hikoki decoupeerzaag CJ90VST2WAZ 705W

Op bestelling

Hikoki decoupeerzaag CJ90VST2WAZ 705W

Decoupeerzagen

179,

-

per stuk(s) 81,36

De beste decoupeerzagen koop je online op Brico/Plan-it

Ben je op zoek naar een kwalitatief uitermate goede decoupeerzaag? In de online winkel van Brico/Plan-it zijn veel verschillende soorten decoupeerzagen te vinden! Het word tijd om de mooiste figuurtjes te zagen met een decoupeerzaag van hoge kwaliteit. Van Bosch tot Worx en van Black & Decker tot Makita, de beste merken voor de beste prijzen!

Het gebruik van een decoupeerzaag

Decoupeerzagen zijn speciale zagen waarmee u op een gemakkelijke manier figuren kunt uitzagen. Een decoupeerzaag heeft een relatief kort zaagblad dat op en neer beweegt dankzij een motor. Daarnaast is het wel belangrijk om te bedenken wat u gaat zagen voordat u begint met zagen. Voor ieder soort materiaal zijn namelijk speciale zaagjes te verkrijgen. Steen zagen met een houtzaag zal dan ook lijden tot een kapot zaagje en eventuele schade aan de decoupeerzaag zelf.

Een klus uitvoeren met een decoupeerzaag

Het uitvoeren van een klus met een decoupeerzaag is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je aan de slag gaat met een decoupeerzaag moet je een redelijk vaste hand hebben, zodat je wel het juiste stuk uitzaagt. Verder is het van belang om ervoor te zorgen dat het materiaal goed vast ligt en u niet in een tafel kunt zagen. Speciaal hiervoor hebben we verschillende soorten werkbanken waar u het hout op een goede manier kunt vastklemmen. Er blijft dan een constante druk op het hout en tevens zult u niet in uw dure eetkamertafel zagen.

Online een decoupeerzaag kopen

Dankzij onze handige online winkel is het nu ook mogelijk om online een decoupeerzaag te kopen. Bedenk goed wat je vooral met de decoupeerzaag zult gaan doen. Wanneer u de decoupeerzaag vandaag nog nodig heeft kan het ook handig zijn om even langs één van onze fysieke winkels te gaan. Tevens kunt u daar meer informatie vragen aan één van onze medewerkers. Naast decoupeerzagen heeft Brico/Plan-it ook cirkelzagen, zaagtafels en handzagen.