Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Decoupeerzagen

 • Ferm decoupeerzaag ‘JSM1028P’ 450 W

  De compacte JSM1028P decoupeerzaag zaagt eenvoudig door materialen als hout en metaal. Dankzij het ergonomische ontwerp zaag je comfortabel en secuur hoeken en bochten in hout en metaal. De snelheid kan eenvoudig aangepast via de 4 pendelstanden op de machine. Zaag nauwkeurig en strak, ook in krappe hoeken dankzij de verstelbare voetplaat tot 45° en een radiaal van 2 cm. De lock-on switch garandeert optimaal werkcomfort, ook tijdens lange zaagklussen. Deze decoupeerzaag wordt in een handige koffer geleverd inclusief 2 zaagbladen voor hout en metaal.

  Vergelijk dit product
  63.19
  79.99
 • Ferm snoerloze decoupeerzaag ‘JSM1026’ 12 V

  De Ferm JSM1026 is een decoupeerzaag waarmee je op hoge snelheid korte, gebogen of rechte zaagsneden kunt zagen. Deze decoupeerzaag is voor verschillende materialen te gebruiken, zoals hout, metaal en plastic. Met deze machine zijn klussen zo gedaan, want met de JSM1026 kun je razendsnel zagen met een onbelast toerental van 2100/min. Deze alleszaag heeft een capaciteit van 25 mm in hout en 4 mm in metaal. Hij wordt standaard verkocht in een robuuste opbergkoffer inclusief een 12V-1.5 Ah Li-lon accu, oplader, twee zaagbladen voor hout en metaal.

  Vergelijk dit product
  47.39
  59.99
 • Ferm decoupeerzaag ‘JSM1025P’ 750 W

  De Ferm JSM1025P decoupeerzaag is een krachtige machine geschikt voor professioneel gebruik. Deze decoupeerzaag kan alles aan: het zagen van hout, metaal, kunststoffen, keramiek en rubber, in iedere gewenste vorm of afmeting. De decoupeerzaag wordt geleverd met een parallelgeleider, aluminium voetplaat en afneembare anti-kras voetplaat voor nauwkeurige resultaten en optimale stabiliteit. De stofzuigeradapter zorgt ervoor dat je vrijwel zonder stof aan het werk kunt. Comfortabel aan het werk met dank aan de 4 meter lange stroomkabel en de zaagbladen die zonder gereedschap te wisselen zijn.

  Vergelijk dit product
  78.99
  99.99
 • Makita snoerloze decoupeerzaag ‘JV183DWE’ 18 V

  Deze snoerloze decoupeerzaag van Makita is licht en compact en ideaal voor het zagen van plaatmaterialen en massief hout met een beperkte dikte. De machine beschikt over 3 pendulaire snijposities en één rechte snijpositie voor een nette snijbeurt. Deze machine wordt verkocht in een koffer uit kunststof.

  Vergelijk dit product
  180.91
  229.00
 • Wesco decoupeerzaag ‘WS3766’ 750 W

  Deze decoupeerzaag van Wesco is geschikt voor uw zaagwerkzaamheden in het hout, aluminium en staal. Hij beschikt over een variabele snelheid en met zijn geïntegreerde LED-lampje heeft u over en altijd genoeg licht. De machine beschikt tevens ook over een adapter voor een stofzuiger.

  Vergelijk dit product
  55.29
  69.99
 • Wesco decoupeerzaag ‘WS3764’ 550 W

  Met deze decoupeerzaag Wesco kunt u op een eenvoudige en efficiënte manier verschillende soorten materialen doorsnijden. Dankzij zijn variabele snelheidsregelaar kan je rustig beginnen in je werkstuk. Hij is bovendien uitgerust met een pendelstand zodat je netjes kunt zagen.

  Vergelijk dit product
  35.54
  44.99
 • Worx decoupeerzaag ‘WX477’ 550 W

  De Worx pendeldecoupeerzaag WX477 beschikt over een systeem om zonder gereedschap snel en eenvoudig van zaagblad te wisselen. Ook het wisselen van de zaagbladen is eenvoudig, je hebt er zelfs geen gereedschap voor nodig en het kan ook met gewone zaagbladen met T-Bevestiging. Bovendien beschikt deze zaag over 4 pendel instellingen en een verstelbare voet.

  Vergelijk dit product
  51.34
  64.99
 • Ferm decoupeerzaag ‘JSM1014’ 710 W

  Afkorten, bochtenwerk of verstekzagen: de Ferm decoupeerzaag draait er zijn hand niet voor om. De veelzijdige zaagmachine is voorzien van een krachtige 710 Watt motor, waarmee je vloeiend door laminaat, PVC-pijpen, gipsplaten en keramische tegels heen glijdt. De meegeleverde aluminium voetplaat zorgt voor een maximale stabiliteit tijdens het zagen. Naast een krachtige motor beschikt de Ferm decoupeerzaag over een variabele verstekzaaghoek die tot 45 graden in te stellen is, handig als je plinten verstek moet zagen. De gemonteerde parallelgeleider begeleidt de zaag, waardoor je snel en eenvoudig rechte lijnen kunt maken. Met de 3 + 1 pendelposities pas je gemakkelijk de zaagsnelheid van je decoupeerzaag aan op het te zagen materiaal, met als resultaat een perfecte zaagsnede. Tijdens het zagen kan er stof vrij komen, maar dankzij de meegeleverde stofafzuigaansluiting werk jij altijd in een schone omgeving. Deze decoupeerzaag is voorzien van een ergonomisch design met softgrip handgreep, waardoor je ook na een aantal uur nog steeds comfortabel werkt.

  Vergelijk dit product
  47.39
  59.99

Decoupeerzagen

De beste decoupeerzagen koop je online op Brico/Plan-it

Ben je op zoek naar een kwalitatief uitermate goede decoupeerzaag? In de online winkel van Brico/Plan-it zijn veel verschillende soorten decoupeerzagen te vinden! Het word tijd om de mooiste figuurtjes te zagen met een decoupeerzaag van hoge kwaliteit. Van Bosch tot Worx en van Black & Decker tot Makita, de beste merken voor de beste prijzen!

Het gebruik van een decoupeerzaag

Decoupeerzagen zijn speciale zagen waarmee u op een gemakkelijke manier figuren kunt uitzagen. Een decoupeerzaag heeft een relatief kort zaagblad dat op en neer beweegt dankzij een motor. Daarnaast is het wel belangrijk om te bedenken wat u gaat zagen voordat u begint met zagen. Voor ieder soort materiaal zijn namelijk speciale zaagjes te verkrijgen. Steen zagen met een houtzaag zal dan ook lijden tot een kapot zaagje en eventuele schade aan de decoupeerzaag zelf.

Een klus uitvoeren met een decoupeerzaag

Het uitvoeren van een klus met een decoupeerzaag is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je aan de slag gaat met een decoupeerzaag moet je een redelijk vaste hand hebben, zodat je wel het juiste stuk uitzaagt. Verder is het van belang om ervoor te zorgen dat het materiaal goed vast ligt en u niet in een tafel kunt zagen. Speciaal hiervoor hebben we verschillende soorten werkbanken waar u het hout op een goede manier kunt vastklemmen. Er blijft dan een constante druk op het hout en tevens zult u niet in uw dure eetkamertafel zagen.

Online een decoupeerzaag kopen

Dankzij onze handige online winkel is het nu ook mogelijk om online een decoupeerzaag te kopen. Bedenk goed wat je vooral met de decoupeerzaag zult gaan doen. Wanneer u de decoupeerzaag vandaag nog nodig heeft kan het ook handig zijn om even langs één van onze fysieke winkels te gaan. Tevens kunt u daar meer informatie vragen aan één van onze medewerkers. Naast decoupeerzagen heeft Brico/Plan-it ook cirkelzagen, zaagtafels en handzagen.