15% korting
image_1

Worx cirkelzaag WX439XL 500W

 • Gigantische motortechnologie levert meer 15% kracht en 20% gewicht voor betere prestaties
 • Eenvoudig te bedienen met één hand
 • Diepte-instelling voor snel snijden
 • Verstekzagen onder 0-45°
 • Linkshandig zaagblad voor een betere zichtbaarheid van de zaaglijn

Toon specificaties
Productomschrijving
De Worx cirkelzaag WX439 XL 500W heeft een strak en compact ontwerp waardoor je de zaag eenvoudig met één hand kunt bedienen. De Worx cirkelzaag zaagt met gemak tegels, steen, baksteen, hout, metaal en gipsplaat door. Door de krachtige motortechnologie levert de zaag 15% meer kracht en gewicht.

Met de WX439 XL stel je eenvoudig de dieptegeleider in en begin je precies daar te zagen waar het nodig is. Het is de meest veilige, stressvrije manier om nauwkeurig te snijden en zagen. Dit gereedschap heeft een licht gewicht en hierdoor kan de cirkelzaag langdurig werkzaamheden verrichten. Deze is voorzien van een softgrip voor bedieningscomfort en gemak. Hierdoor ligt de cirkelzaag stevig in de hand waardoor de gebruiker betere controle heeft over de machine. De cirkelzaag is voorzien van een rem die de veiligheid verhoogt en is snoerloos te gebruiken.

De cirkelzaag van Worx is voorzien van zijn eigen ingebouwde ‘easy track’ geleiderail randvolgsysteem. Draai elk stuk recht materiaal (hout, metaal of plastic ) in een geleiderail en de zaag volgt de rand snel, nauwkeurig en gemakkelijk. Hierbij zijn geen extra hulpstukken of accessoires nodig. Het gepatenteerde exactrack-ontwerp houdt het zaagblad evenwijdig aan de geleider, waardoor nauwkeurig recht snijden eenvoudig wordt met deze cirkelzaag.

Daarnaast beschikt de zaag over een linkshandig zaagblad voor een betere zichtbaarheid van de zaaglijn. De basis van de WX439 is van aluminium, waardoor de levensduur van de zaag wordt verlengt.

De cirkelzaag van Worx gebruikt een 120mm zaagblad voor een maximale zaagdiepte van 55 mm en een instelbare snijhoek voor afschuinen tot 45 graden. Verstekzagen is dus mogelijk met deze tool en snel snijden wordt erg gemakkelijk door de diepte-instelling. De spilvergrendeling maakt een snelle en gemakkelijke meswisseling mogelijk.

EAN: 6924328324874

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Aantal functies
  0
  Vermogen
  500 W
  Diameter schuur-/slijpsteen
  0 mm
  Type stofafzuiging
  Vacuüm
  Type motor
  AC-motor
  Ingebouwde afzuiging/spaanderopvang
  Nee
  Diameter snij-/zaagwiel
  12 cm
  Energiebron aangedreven gereedschap
  Netspanning
 • Gebruiksgemak
  Met batterij vast ingebouwd
  Nee
  Met controlefunctie batterijlader
  Nee
  Met accu/batterijcontrolefunctie
  Nee
  Met waarschuwingsmelding lege accu/batterij
  Nee
  Wisselbaar zonder gereedschap
  Nee
  Geleverd in opbergmiddel
  Ja
  Met richtlaser
  Nee
 • Accessoires
  Accessoires bijgeleverd
  1 pc 24T TCT Blade/ 1 pc Parallel guide/ 1 pc Vacuum adaptor/ 1pc Hex Key 1 pc HCS/ 1 Diamond disc

Alternatieven