Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Cirkelzagen

 • Xceed cirkelzaag ‘EX190CS1’ 1200 W

  Ben je geen fanatieke klusser, maar wil je af en toe toch zelf een schilderij ophangen of een houten meubel schuren? Dan is gereedschap van het merk Xceed voor jou ideaal. Gereedschap van Xceed is namelijk geschikt voor incidenteel gebruik en is bovendien zeer laag geprijsd.

  Vergelijk dit product
  49.00
  74.99
 • Black + Decker cirkelzaag ‘CS1250L-QS’ 1250 W

  Deze cirkelzaak van Black + Decker heeft een gemakkelijk instelbare diepte-instelling. Hij zorgt voor een optimale zaagprestatie dankzij deze gemakkelijke diepte-instelling. Zijn veiligheidsschakelaar voorkomt het onbedoeld starten en de machine beschikt over een stofzuigadapter voor een propere werkplek.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Black + Decker cirkelzaag ‘CS1550K-QS’ 1500 W

  Deze cirkelzaak van Black + Decker heeft een gemakkelijk instelbare diepte-instelling met een maximale zaagdiepte van 50 mm bij 45°. Hij zorgt voor een optimale zaagprestatie dankzij deze gemakkelijke diepte-instelling. Zijn veiligheidsschakelaar voorkomt het onbedoeld starten en de machine beschikt over een stofzuigadapter voor een propere werkplek. Inclusief ontvangt u een opbergkoffer met een zaagblad van 190 mm.

  Vergelijk dit product
  134.00
 • Ferm cirkelzaag ‘CSM1041P’ 1050 W

  Met de Ferm CSM1041P cirkelzaag haal je krachtige en professionele machine in huis. Deze robuuste cirkelzaag is uitgerust met een krachtige motor en is geschikt voor zaagbladen met een diameter van 190 mm. Door de spindelblokkering kun je deze zaagbladen ook nog eens snel en eenvoudig wisselen. De instelbare voetplaat zorgt ervoor dat je de machine kunt gebruiken voor zaaghoeken tussen de 45 en 90 graden. Met deze cirkelzaag heb je altijd een kwalitatief goed zaagresultaat door de parallelgeleider op de machine.

  Vergelijk dit product
  89.99
 • Worx cirkelzaag 'WX445' 1600 W

  De Worx handcirkelzaag 'WX445' is voorzien van speciale mogelijkheden en extra vermogen zodat je elke denkbare snede kunt maken: rechte sneden, scherpe sneden en sloopwerk. Het frame is geconstrueerd met een professionele aluminium voet, licht van gewicht en zeer duurzaam.

  Vergelijk dit product
  159.00
 • Ferm cirkelzaag ‘CSM1039’ 1200 W

  Met de Ferm CSM1039 cirkelzaag haal je een compacte en lichtgewicht machine in huis. De machine is uitgerust met een 1200W krachtige motor en is geschikt voor zaagbladen met een diameter van 185 mm. Afhankelijk van het gemonteerde zaagblad is de machine geschikt voor materialen als: hout, gipsplaten, kunststof, aluminium en tegels. Door de spindelblokkering kun je de zaagbladen ook nog eens snel en eenvoudig wisselen. Door middel van de instelbare voetplaat kun je de cirkelzaag gebruiken voor zaaghoeken tussen de 45 en 90 graden. De zaag wordt geleverd met een parallelgeleider voor nauwkeurige zaagresultaten. Deze machine is uitgerust met een 3 meter lange snoer voor optimale bewegingsvrijheid.

  Vergelijk dit product
  64.99

Cirkelzagen van o.a. Bosch en Black & Decker

Cirkelzagen voor de professional en klusser

Wist je dat je bij Brico/Plan-it ook heel veel professioneel elektrisch gereedschap in het assortiment vindt? Cirkelzagen zijn hiervan een goed voorbeeld. We hebben ze namelijk ook van bijvoorbeeld de merken Bosch Professional (Blauw) of Hitachi. En natuurlijk vind je bij Brico/Plan-it ook alle zaagbladen. Zo heb je als professional in een handomdraai de juiste spullen. En natuurlijk kun je ook wanneer je maar een paar keer per jaar de cirkelzaag uit de schuur haalt en een kleiner budget hebt een prima stuk gereedschap bij ons vinden. We hebben bijvoorbeeld ook cirkelzagen van zeer goede kwaliteit van ons eigen merk Worx.

Online cirkelzagen vergelijken en online kopen bij Brico/Plan-it

Zoek je een handcirkelzaag of wil je graag een tafelcirkelzaag? Wil je in verstek kunnen zagen of moet je cirkelzaagmachine gewoon recht-toe-recht-aan zagen? Je vindt ze allemaal bij ons op de website. Kijk maar eens of daar jouw cirkelzaag ook bij zit. En mocht je precies de juiste zaagmachine voor jouw klus vinden, dan kun je deze ook gelijk online kopen bij ons. Lekker gemakkelijk. Je kunt daarbij kiezen of je je gereedschap in een van onze winkels komt ophalen, of dat wij hem netjes bij je thuis of op de zaak bezorgen.

Veiligheid en advies over het gebruik van cirkelzagen

Het werken met cirkelzagen is niet zonder risico’s. Wanneer je weet hoe je gereedschap werkt en goede adviezen hebt gekregen over het veilig omgaan met je cirkelzaag, minimaliseer je het risico. Weet je niet zeker of je jouw klus wel met een (tafel)cirkelzaag moet doen, of dat er wellicht een ander elektrisch gereedschap beter geschikt is? Vraag ons dan gewoon om advies. Dat kan zowel in de winkel als online. Natuurlijk leggen we je graag uit hoe je goed en veilig aan de slag gaat met cirkelzagen. En je kunt ons al je vragen erover stellen.