Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Aankoopmogelijkheden
 • Kleur
 • Gewicht
2 producten


   De beste bouwradio's bestel je online bij Brico/Plan-it

   Ben je op zoek naar een fantastische bouwradio voor een magische prijs? Dan ben je in de online shop van Brico/Plan-it zeker aan het juiste adres. Met de bouwradio's die verkrijgbaar zijn in onze online winkel kun je genieten van muziek op je werk- of klusplek.

   Voordelen van een bouwradio

   De voordelen van een bouwradio zijn enorm. Zo kun je met een bouwradio op een fijne manier naar de radio luisteren op je werk- of klusplek. Daarnaast kun je ook bij de meeste bouwradio's genieten van je eigen muziek door middel van een aux ingang. Zo weet je zeker dat je alleen naar de muziek hoeft te luisteren die jij leuk vindt. Verder hebben een aantal van onze bouwradio's ook een iPhone/iPod docking system, zodat je alleen maar je telefoon of iPod hoeft in te klikken. Naast dat dit een fijne manier is om naar muziek te luisteren wordt je mobiele apparaat ook nog eens opgeladen. Ook beschikken een aantal van onze radio's van DAB en DAB+ ontvangst zodat je overal in Nederland kunt genieten van je favoriete FM-stations. Als laatste moet natuurlijk ook even benoemd worden dat deze radio's tegen een stootje kunnen en zodoende het fantastisch doen op een bouwplaats.

   Het gebruik van een bouwradio

   Een bouwradio is heel gemakkelijk in gebruik, iedere bouwradio is uiteraard weer net iets anders, waardoor we je wel aanraden om van te voren even de gebruiksaanwijzing te lezen.

   Gratis thuisbezorgd

   Wanneer je een bouwradio in onze online winkel besteld wordt deze gratis bij je thuis, of op het adres naar keuze, bezorgd. Wanneer je toch liever nog even met je eigen ogen gaat kijken kun je uiteraard ook terecht in een van onze fysieke winkels. Hier kun je ten alle tijden bij een van onze medewerkers vragen stellen over de de bouwradio die je graag zou willen hebben. Tevens zou je deze in de winkel nog even kunnen uittesten. Daarnaast kun je hem meteen meenemen, zodat je meteen kunt genieten van muziek op de werkplaats!