1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Multitools

Multitools

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Aantal accu's/batterijen bijgeleverd
  i

  De beste prijzen

  Vermogen (in Watt)

  Voltage accu

  Bedraad of draadloos

45 producten
Sorteren op:

Bosch mutlitool AdvancedMulti 18V (zonder accu)

15%

korting

Bosch mutlitool AdvancedMulti 18V (zonder accu)

Multitools

Met de kaart

109,

-

92,

65

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Bosch multitool PMF220CE 220W

Bosch multitool PMF220CE 220W

Multitools

Permanent 

lage 

prijs 

92,

99

Multitool kopen bij Brico/Plan-it

Schuren, polijsten, frezen, graveren, slijpen, boren, en dat allemaal met één apparaat? Het kan met de multitool. Dit is, zoals de naam (in het Engels) al zegt, een multifunctioneel gereedschap. Met de juiste accessoires kun je met een en hetzelfde apparaat meerdere klussen klaren. Bij Brico/Plan-it koop je voordelige multitools, zodat elke klus in of om het huis vlot afgehandeld kan worden.

Roterende en oscillerende multitools

Je kunt multitools grofweg in twee verschillende soorten onderscheiden: roterende en oscillerende multitools. Roterende multitools komen goed van pas bij het precieze werk, zoals graveren, polijsten en frezen. Oscillerende multitools zijn zeer geschikt voor verschillende soorten fijne en middelgrote werkzaamheden als schuren, slijpen en zagen. Met bijbehorende accessoires kun je bijvoorbeeld een roterende multitool transformeren van slijpmachine naar frees en een oscillerende multitool van zaag naar schuurmachine. De snoerloze multitool kan overal gebruikt worden, dankzij de oplaadbare accu. De multitool met snoer is handig voor langere klussen, of als je in de buurt van een stopcontact je klus wilt doen. Hoe hoger het vermogen van de multitool, des te krachtiger het gereedschap het werk kan doen. Voor af en toe een klusje is een voordelige multitool met lager vermogen een prima gereedschap, maar bedenk wel dat hard materiaal zoals ijzer meer vermogen nodig heeft dan zachtere materialen (bijvoorbeeld hout).

Multitool benodigdheden

Met de juiste hulpstukken kun je een heleboel werkzaamheden doen met een multitool. Een multitool kan bijvoorbeeld heel goed gebruikt worden om messen en scharen te slijpen. Voor het slijpen kun je gebruik maken van een slijpstift, slijpschijf of slijpsteen. Voor het snijden van materialen, gebruik je het beste een snijschijf. Voor het polijsten van materialen als koperen goud, zijn de messing borstels de beste keuze. Voor het verwijderen van oneffenheden op keramiek kies je voor een zachtere polijstkop van rubber om beschadigingen te voorkomen. Bij Brico/Plan-it koop je voordelige hulpstukken voor je multitool, maar je kunt er uiteraard ook terecht voor complete accessoiresets. Vergelijk eenvoudig online de capaciteiten en mogelijkheden van de verschillende multitools van Brico/Plan-it en profiteer direct van onze mooie aanbiedingen.