1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Gereedschapsaccessoires
 5. Terug naar Zaagbladen

Zaagbladen

Filteren

Sorteren op:

  De beste prijzen

  Merken

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Diameter (mm)

  Gewicht

  Tanddichtheid

  Volume (L)

  Geleverd in opbergmiddel

  Lengte zaaglint/blad

  Materiaal

  Toepassing

  Materiaal van doeloppervlak

  Diameter schuur-/slijpsteen

  Afwerking

  Type materiaal

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Dikte

  Vermogen (in Watt)

294 producten
Sorteren op:

Einhell cirkelzaagblad HM48 210mm

Einhell cirkelzaagblad HM48 210mm

Zaagbladen

29,

99
Met het juiste zaagblad wordt elke zaagkarwei een koud kunstje. In ons bijzonder rijk en hoogwaardig aanbod vind je ongetwijfeld het zaagblad dat aan al je eisen voldoet. Kelfort, Ironside, Gardena en Worx zijn daarbij maar een paar van de topmerken die wij aanbieden. Bij Brico/Plan-it ben je dan ook altijd zeker van de beste zaagbladen aan de goedkoopste prijzen. Kom mee en ontdek hoe wij al je zaagwerken tot een bevredigend einde weten te brengen.

De Brico/Plan-it zaagbladen

Onze zaagbladen zijn afgestemd op ons aanbod zaagmachines, dat je terugvindt bij ons gereedschap en installatiemateriaal en elektrisch gereedschap. Wij bieden hier cirkelzagen, decoupeerzagen, figuurzagen en nog eens zoveel meer. Er is simpelweg geen zaagklus die Brico/Plan-it niet aankan.

De zaagbladen zelf vind je ondertussen terug bij onze accessoires. Zij zorgen ervoor dat je een machine op verschillende vlakken kunt inzetten of gewoon dat je je machine optimaal kunt blijven gebruiken voor een langere tijd. Daarbij biedt Brico/Plan-it voor elke machine wel het geschikte blad: van cirkelzaag tot gatenzaag, van decouperen tot figuren. Bovendien hebben we zowel bladen voor zwaar als voor fijn werk. Lintzaagbladen, reciprozaagbladen, hardmetaalzaagbladen... Je kunt de vormen en materialen eigenlijk zo gek niet bedenken, of Brico/Plan-it heeft het juiste zaagblad in huis.

Je Brico/Plan-it zaagblad gebruiken

Je zaagblad moet in de eerste plaats natuurlijk passen op je zaagmachine. Maar ook verder zal het meteen opvallen dat er heel wat specifieke zaagbladen worden aangeboden, telkens weer afgestemd op een specifieke klus of te bewerken materiaal. Sierlijsten, laminaat, tegels, keramiek, vezelplaten... Elke klus vereist wel zijn eigen blad. Zo komt het meteen ook dat er heel wat verschillen zijn qua materiaal van het zaagblad. Om echt te weten waarvoor jouw blad het meest geschikt is, lees je best de specificaties van de fabrikant na. Voorname materialen zijn alvast snelstaal (HSS), koolstofstaal (HCS), en kobalt of wolfraamcarbide (HM).

Verder geldt: meer tanden en trager zagen leveren een fijner eindresultaat. Dit geldt dubbel voor het zagen van hardere materialen. Zachtere materialen kun je om dezelfde redenen dan ook best met minder tanden bewerken en aan een hogere snelheid. Onnauwkeurigheden kun je dan achteraf altijd nog even wegschuren. Heb je nog twijfels over de keuze van het juiste zaagblad voor jouw klus? Aarzel niet en vraag raad aan onze deskundigen.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Onze diensten

Verhuur

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2022 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten