1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Gereedschapsaccessoires
 5. Terug naar Frezen & lamellen

Frezen & lamellen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Volume (L)

  Materiaal

  Toepassing

  Type materiaal

  Maximale boordiameter hout (in mm)
  i

  Maximale boordiameter staal (in mm)
  i

  Diameter schuur-/slijpsteen

  Tanddichtheid

  Geleverd in opbergmiddel

  Binnen/buitengebruik
  i

54 producten
Sorteren op:

Bosch houtfrezenset HM 8mm 15-delig

25%

korting

Bosch houtfrezenset HM 8mm 15-delig

Frezen & lamellen

Met de kaart

87,

99

65,

99
Baseline set 12 houtfrezen

Baseline set 12 houtfrezen

Frezen & lamellen

Permanent 

lage 

prijs 

21,

99

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Ga je aan de slag met je freesmachine, dan heeft Brico/Plan-it hier de juiste accessoires voor je onderneming samengebracht. Hieronder vind je namelijk frezen en lamellen van alle topmerken zoals Bosch, Stanley en Wolcraft. De troef van Brico/Plan-it is dat wij je deze toppers kunnen aanbieden aan uiterst scherpe prijzen. Bij ons krijg je zo niet enkel de beste frezen en lamellen, maar ook gewoon de goedkoopste. Kom dus snel met ons mee en ontdek wat Brico/Plan-it voor jouw freesmachine kan betekenen.

De Brico/Plan-it frezen en lamellen

Zoek je eerst misschien nog gewoon een degelijke freesmachine, dan raden wij je aan om een kijkje te nemen bij onze gereedschap en installatiemateriaal en ons elektrisch gereedschap. De frezen en lamellen die je hier vindt behoren tot ons aanbod accessoires, dat uiteraard past binnen dit groter geheel. Hier vind je met andere woorden alles om je machinerie te vervolledigen en klaar te maken voor de klus.

Zo bieden wij je hier bijvoorbeeld de passende lamellen aan, al dan niet voor de houtfrees, maar ook segmentbladen en kopieerringen. Verder wordt geen enkele frees over het hoofd gezien: van de standaard rechte frees tot specifieke stift-frezen, gatenfrezen en frezen voor kanten, afrondingen, groeven, kom-scharnieren en profielen. Welke vorm je ook maar wil, Brico/Plan-it heeft de oplossing klaar.

Absolute aanraders zijn daarbij, tot slot, onze handige sets voor bovenfrezen. We bieden er aan voor Ferm en Baseline machines en ze bestaan respectievelijk uit 20 en 12 stuks. Zo koop je ineens de meest voorkomende frees-vormen in één overzichtelijk pakket.

Je Brico/Plan-it frezen en lamellen gebruiken

Ongeacht het type frees moet je altijd letten op de diameter van de schacht, die 6 of 8 mm bedraagt. Het is voornaam om de juiste frees aan de juiste schacht te koppelen. Frezen met een schacht-diameter van 8 mm bieden daarbij het voordeel dat ze ook frezen van 6 mm weten te verwerken.

Verder is het materiaal van de frees belangrijk. Hardmetaal (HM) gebruik je bijvoorbeeld voor hardere materialen, snelsnij-staal (HSS) voor zachtere materialen zoals kunststof of hout.

Tot slot stem je de vorm van je frees uiteraard af op het effect dat je wil bereiken. Groeffrezen maken groeven of sleuven, Randen bewerk je met afkant-frezen, enzovoort. Blijf je toch voor raadsels staan? Aarzel dan nooit om de Brico/Plan-it specialisten aan te spreken.