1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Gereedschapsaccessoires
 5. Terug naar Bouwstofzuiger-accessoires

Bouwstofzuiger-accessoires

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Geleverd in opbergmiddel

  Gewicht

  Volume (L)

  Toepassing

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

47 producten
Sorteren op:

Bosch stofzuigerzak UniversalVac15 – 5 stuks

Bosch stofzuigerzak UniversalVac15 – 5 stuks

Bouwstofzuiger-accessoires

12,

99

per stuk(s) 2,60

Kärcher uitblaasfilter voor as- en droogzuiger AD4 Premium – 2 stuks

Tijdelijk uitverkocht

Kärcher uitblaasfilter voor as- en droogzuiger AD4 Premium – 2 stuks

Bouwstofzuiger-accessoires

Accessoires voor bouwstofzuigers bestellen bij Brico/Plan-it

Bent u op zoek naar de beste accessoires voor bouwstofzuigers? Bij Brico/Plan-it hebben we de beste accessoires voor de laagst mogelijke prijs! En het mooie is dat u deze accessoires tegenwoordig ook gewoon online kunt bestellen.

Accessoires bestellen

Het bestellen van accessoires was nog nooit zo gemakkelijk dankzij onze online winkel waar u tegenwoordig 24 uur per dag terecht kunt. En het maakt niet eens heel veel uit wat voor accessoires u nodig heeft. Alles wat er te koop staat in onze online winkel kunt u in uw online winkelmand doen! Van een simpele stofzuigeradaptor, een filtertje of een speciale stofzak. In de online winkel van Brico/Plan-it vindt u het allemaal.

Gebruik van de accessoires voor bouwstofzuigers

Het gebruik van de accessoires is natuurlijk afhankelijk van het accessoire dat u aanschaft. In de verpakking van onze artikelen vindt u dan ook een duidelijke gebruiksaanwijzing zodat u zeker weet dat u op een goede manier aan de slag kunt met het door u aangeschafte accessoire.

Hoe werk ik met de accessoires voor een bouwstofzuiger?

De manier van werken met de door u aangeschafte accessoires voor de bouwstofzuiger spreekt bijna voor zichzelf. Zo hebben we naast complete sets voor stofafzuiging ook een handgreep of mondstuk, zo kunt u uw bouwstofzuiger ook gebruiken om echt te zuigen na de werkzaamheden.

Online bestellen of naar een fysieke winkel?

U kunt tegenwoordig heel gemakkelijk online bestellen bij Brico/Plan-it . Wij zorgen ervoor dat de artikelen zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd. Heeft u het artikel vandaag of morgenochtend al nodig? Heeft u andere vragen over accessoires of ziet u ze liever in het echt? Ook bij ons fysieke winkels kunt u terecht voor de accessoires. Tevens kunt u dan op een fijne en gemakkelijke manier informatie opvragen bij een van onze medewerkers.