Bosch borenset CYL-5 – 5 stuks

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
BorenBosch Professional producten
  • Carbidemengsel van Bosch en diamantgeslepen snijkanten voor een slijtvaste boor
  • Minder wrijving door een vario-uitvoering met 2 spiralen
  • Bosch Power Grip Shank System voor een optimale krachtoverdracht
  • Geschikt voor het boren in steen en beton

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
BorenBosch Professional producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Deze set van Bosch beschikt over 5 verschillende betonboren: 1 x boor met afmeting 90 x 50 x 4 mm (lengte x werklengte x diameter), 1 x boor met afmeting 100 x 50 x 5 mm (lengte x werklengte x diameter), 1 x boor met afmeting 100 x 50 x 6 mm (lengte x werklengte x diameter), 1 x boor met afmeting 100 x 50 x 6 mm (lengte x werklengte x diameter) en 1 x boor met afmeting 100 x 50 x 8 mm (lengte x werklengte x diameter).

De boren gaan extra lang mee en zijn perfect geschikt voor het boren in beton en steen. De boor is extreem slijtvast dankzij een combinatie van diamantgeslepen snijkanten en een carbidemengsel dat door Bosch zelf is ontwikkeld. Wrijving op de spiraal door geboord materiaal is aanzienlijk minder dankzij een vario-uitvoering met 2 spiralen met een korte, variabele glooiing voor een goede verwijdering van boorstof en minder slijtage.

Het Bosch Power Grip Shank System zorgt ervoor dat de kracht volledig van machine op de boor wordt overgebracht. Zo kan het volledige vermogen van de machine voor boren worden gebruikt en slijt de boor minder snel. Voor het boren van bevestigingsgaten in beton, natuur- en kunststeen.

EAN: 3165140690553

Met softgrip
Nee
Geleverd in opbergmiddel
Nee
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires