• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Gereedschapsaccessoires
 5. Terug naar Betonmolen

Betonmolen

Filteren

Sorteren op
i

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Gewicht

  Volume

  Materiaal

  Toepassing

  Type materiaal

15 producten
Sorteren op:
i

Stanley betonmenger ‘Fatmax’ 1600 W

Stanley betonmenger ‘Fatmax’ 1600 W

Betonmolen

159,

-
Baseline verfmenger 40x8,5cm

Baseline verfmenger 40x8,5cm

Betonmolen

Permanent 

lage 

prijs 

9,

99

Betonmolen kopen bij Brico/Plan-it

Verf, epoxy, specie, beton... Een goede menging is cruciaal voor vele klussen binnen en buiten, en heeft een vitale impact op het eindresultaat van je werken. Hieronder maakt Brico/Plan-it van jou in een klap een echte mengexpert met onze kwalitatieve mengstaven. Ga je verf mixen, mortelspecie maken of lijm prepareren: geen mengjob is te moeilijk voor de Brico/Plan-it mengstaven. Heb je een grotere klus? Maak dan gebruik van een betonmolen. Kom snel met ons mee en ontdek de beste mengstaven aan de beste prijzen.

De Brico/Plan-it mengstaven

Onze afdelingen gereedschap en installatiemateriaal en elektrisch gereedschap zouden natuurlijk niet compleet zijn zonder een passend aanbod mengstaven. Van deze voorname accessoires voorzien wij op deze pagina dan ook een uitgelezen assortiment van topmerken zoals Wolcraft, Ironside, Baseline en Stanley. Bijzonder is verder onze eigenste Brico/Plan-it mengstaaf van 90 x 5 cm. Het is een roestvrije betonmixer die nagenoeg op elke boormachine past en ideaal is voor het mengen van mortel en gips.

Een andere topper is de Wolfcraft verf- en speciemenger 1706. Deze uitgelijnde en gebalanceerde staaf is ideaal voor het roeren van behangerslijm, plamuursel, isolatiematerialen, pleister, verf, mortel en nog veel meer. De metalen mengstaaf heeft een diameter van 100 mm en een ronde aandrijving, die past op boormachines. Hij kan links, rechts of rond roeren.

Je Brico/Plan-it mengstaaf gebruiken

Het gebruik van de mengstaaf hoeft niet moeilijk te zijn. Doorgaans houden kenners rekening met één heldere regel: hoe dunner het materiaal (van de staaf), hoe lager het mogelijke toerental. Daaruit volgt ook: hoe dikker het materiaal, hoe hoger het mogelijke toerental.

Verder is natuurlijk vooral een goede menging voornaam, ook bij zogenaamde 1-komponent-producten. Bij producten bestaande uit 2 componenten is die menging ook nog eens bepalend voor de doorharding. Een goede menging duurt hier toch al snel 2 tot 3 minuten. Je moet vooral voldoende de tijd nemen om je specie of stof mooi te laten homogeniseren, zodat je een solide mengsel krijgt. Afhankelijk van het materiaal kan het hiervoor ook nog voornaam zijn om goed de gebruiksaanwijzingen van de betreffende fabrikant op te volgen. Meestal voorzien zij namelijk een aantal specifieke richtlijnen dat je helpt om te bepalen hoe het mengsel er moet uitzien voor je aan je klus begint. Blijf je toch nog met vragen zitten? Aarzel dan zeker niet om onze deskundigen aan te spreken.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten