Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • Geleverd in opbergmiddel
 • Nominale maximale toerental
  Het maximaal aantal draaiingen die de boor uitvoert per minuut. Hoe krachtiger de boor is, hoe meer draaiingen hij kan uitvoeren.

  Dit wordt uitgedrukt in toeren per minuut (tpm).
 • Vermogen (in Watt)
5 producten

Ferm muurfrees WSM1009 1700W
Alleen online
Ferm muurfrees WSM1009 1700W
Muurfrezen
Ferm muurfrees WSM1008 1600W
Alleen online
Ferm muurfrees WSM1008 1600W
Muurfrezen
Hyundai muurfrees 2400W
Alleen online
Hyundai muurfrees 2400W
Muurfrezen

  Muurfrezen kopen bij Brico/Plan-it

  Op deze pagina stelt Brico/Plan-it je voor aan twee uitstekende muurfrezen van Ferm. Ga je kabels of leidingen leggen, dan zijn deze frezen onmisbaar voor je klus. Met onze Brico/Plan-it frezen maak je je sleuven precies zoals jij dat wilt. Bovendien is een nette afwerking gegarandeerd. De beste muurfrezen aan de goedkoopste prijs, die bestel je bij Brico/Plan-it.

  De Brico/Plan-it muurfrezen

  Onze Ferm muurfrezen behoren tot onze afdeling gereedschap en installatiemateriaal, waar ze vallen onder het elektrisch gereedschap en de freesmachines. Als muurfrees bieden wij je hier twee hoogwaardige en betaalbare Ferm toestellen aan: de WSM1008 en de WSM1009. De Ferm WSM1008 heeft een vermogen van 1600 Watt waarmee de parallel slijpschijven probleemloos door beton kunnen. Je sleuf is hier maximaal 40 mm diep en 30 mm breed. Een handige laser houdt je op het rechte pad tijdens het frezen. De machine is eenvoudig aan te sluiten op een stofzuiger en verschijnt in een handige draagtas. Nog meer mogelijkheden heeft de WSM1009 muurfrees. Zijn vermogen is nog iets groter: 1700 Watt. Bovendien krijg je bij deze machine ook een beitel meegeleverd, waarmee je je sleuven kunt uithollen.

  Je Brico/Plan-it muurfrees gebruiken

  De muurfrees is voorzien van twee zaagbladen, die parallel lopen. Afhankelijk van de gewenste diepte en de breedte, kun je deze bladen instellen. Na het zagen van de sleuf, moet je de middenstrook uitbeitelen. Uiteraard is het daarbij voornaam dat je geen andere leidingen beschadigt. Dit moet je vooraf goed nagaan. Daarnaast is het ook nog voornaam om te weten met welke ondergrond je te doen hebt. Zachtere materialen zijn voor de meeste frezen geen probleem, maar wordt je ondergrond harder, dan is je frees best uitgerust met diamanten zaagbladen.

  Goede voorbereiding voor het frezen

  Verder blijft een goede voorbereiding cruciaal. Je maakt de muur die je gaat frezen goed schoon en tekent uit waar je leidingen moeten komen. Een waterpas is geen overbodig luxe. Om straks ook kaarsrecht te frezen kun je verschillende methoden gebruiken. Onze Ferm frezen maken echter gebruik van een laserstraal die je moeiteloos begeleidt. Bij het frezen komt tot slot ook veel stof vrij. Daarom is het altijd te verkiezen wanneer je je frees kunt aansluiten op een stofzuiger.