• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Freesmachines
 5. Terug naar Muurfrezen

Muurfrezen

Filteren

Sorteren op
i

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Geleverd in opbergmiddel

  Vermogen (in Watt)

  Nominale maximale toerental
  i

5 producten
Sorteren op:
i

Wesco muurfrees WS5508K 1500W

Wesco muurfrees WS5508K 1500W

Op voorraad

159,

-

Muurfrezen kopen bij Brico/Plan-it

Op deze pagina stelt Brico/Plan-it je voor aan twee uitstekende muurfrezen van Ferm. Ga je kabels of leidingen leggen, dan zijn deze frezen onmisbaar voor je klus. Met onze Brico/Plan-it frezen maak je je sleuven precies zoals jij dat wilt. Bovendien is een nette afwerking gegarandeerd. De beste muurfrezen aan de goedkoopste prijs, die bestel je bij Brico/Plan-it.

De Brico/Plan-it muurfrezen

Onze Ferm muurfrezen behoren tot onze afdeling gereedschap en installatiemateriaal, waar ze vallen onder het elektrisch gereedschap en de freesmachines. Als muurfrees bieden wij je hier twee hoogwaardige en betaalbare Ferm toestellen aan: de WSM1008 en de WSM1009. De Ferm WSM1008 heeft een vermogen van 1600 Watt waarmee de parallel slijpschijven probleemloos door beton kunnen. Je sleuf is hier maximaal 40 mm diep en 30 mm breed. Een handige laser houdt je op het rechte pad tijdens het frezen. De machine is eenvoudig aan te sluiten op een stofzuiger en verschijnt in een handige draagtas. Nog meer mogelijkheden heeft de WSM1009 muurfrees. Zijn vermogen is nog iets groter: 1700 Watt. Bovendien krijg je bij deze machine ook een beitel meegeleverd, waarmee je je sleuven kunt uithollen.

Je Brico/Plan-it muurfrees gebruiken

De muurfrees is voorzien van twee zaagbladen, die parallel lopen. Afhankelijk van de gewenste diepte en de breedte, kun je deze bladen instellen. Na het zagen van de sleuf, moet je de middenstrook uitbeitelen. Uiteraard is het daarbij voornaam dat je geen andere leidingen beschadigt. Dit moet je vooraf goed nagaan. Daarnaast is het ook nog voornaam om te weten met welke ondergrond je te doen hebt. Zachtere materialen zijn voor de meeste frezen geen probleem, maar wordt je ondergrond harder, dan is je frees best uitgerust met diamanten zaagbladen.

Goede voorbereiding voor het frezen

Verder blijft een goede voorbereiding cruciaal. Je maakt de muur die je gaat frezen goed schoon en tekent uit waar je leidingen moeten komen. Een waterpas is geen overbodig luxe. Om straks ook kaarsrecht te frezen kun je verschillende methoden gebruiken. Onze Ferm frezen maken echter gebruik van een laserstraal die je moeiteloos begeleidt. Bij het frezen komt tot slot ook veel stof vrij. Daarom is het altijd te verkiezen wanneer je je frees kunt aansluiten op een stofzuiger.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten