1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Freesmachines
 5. Terug naar Lamellenfrezen

Lamellenfrezen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Diameter (mm)

  Draaimoment (in Nm)
  i

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Geleverd in opbergmiddel

  Gewicht

  Lengte snoer/kabel/slang

  Netspanning

  Nominale maximale toerental
  i

  Vermogen (in Watt)

1 product
Sorteren op:

Ferm lamellenfrees BJM1009 900W

Alleen online

15%

korting

Ferm lamellenfrees BJM1009 900W

Lamellenfrezen

Met de kaart

79,

99

67,

99

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Via Brico/Plan-it een topkwaliteit lamellenfrees kopen

Maak jij ook het liefst je meubels en kasten zelf en zet je deze graag in elkaar met een stevige houtverbinding? Dan is een elektrische lamellenfrees een onmisbaar stuk gereedschap dat je veel lastig werk uit handen kan nemen. Met deze speciale frees maak je in je houten panelen of mdf-platen perfecte uitsparingen die geschikt zijn voor houten lamellen (of lamello’s). En door vervolgens lamelplaatjes in de gefreesde gleuven te zetten creëer je zo in no time perfecte ‘blinde’ naadloze verbindingen tussen verschillende houtpanelen. Met dit handige gereedschap hoef je je dus niet meer druk te maken om lastige hoeken te verbinden, en kan je al je aandacht richten op het maken van een prachtig werkstuk.

Perfecte naadloze houtverbindingen maken met een lamellenfrees

Een lamellenfrees is eigenlijk een onmisbaar stuk gereedschap in de meubelmakerij. Het werkt in principe als een gewone frees, maar deze machine maakt specifiek groeven waar je houten ovalen lamellen in kunt plaatsen. Door deze groeven in beide te verbinden panelen te maken, en dat kan óók onder een schuine hoek, en deze met een lamel ertussen in elkaar te schuiven, kan je een zeer stevige naadloze verbinding maken. Meestal is de verbinding met lamellen alleen al zeer sterk, maar vaak wordt de verbinding voor extra stevigheid ook nog verlijmd. De meeste lammelenfrezen die we verkopen zijn veelzijdig; zo zijn ze allemaal geschikt voor lamellen in maat 0, 10 en 20, je kunt met een aantal machines ook uitsparingen maken voor deuvels en een aantal modellen zijn door de verstelbare 0-90 graden hoek ook erg geschikt voor het bewerken van vloeren en plinten. Het is dus een perfecte multi-tool voor iedere timmerklus!

Voordelig gereedschap voor houtbewerking bestellen via Brico/Plan-it

Professionele timmermannen zweren bij goed gereedschap voor het slagen van hun projecten, daarom hebben wij in ons assortiment hoogwaardig elektrisch gereedschap voor de vakman én doe-het-zelver waarmee het bewerken van hout een stuk makkelijker wordt gemaakt. Zo koop je bij ons ook voordelig geprijsde zaagmachines van topkwaliteit, muurfrezen, bovenfrezen en kan je voor de afwerking van de houtprojecten verschillende modellen schuurmachineskopen. Bestellen kan eenvoudig via onze webwinkel, en dan sturen we het gereedschap gewoon naar het adres van je keuze. Maar wil je het elektrisch gereedschap dat je op het oog hebt nog even bekijken of testen, kom dan even langs in een van onze Brico/Plan-it winkels.