1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Boormachines
 5. Terug naar Boorhamers

Boorhamers

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Geleverd in opbergmiddel

  Maximale boordiameter beton
  i

  Maximale boordiameter hout (in mm)
  i

  Maximale boordiameter staal (in mm)
  i

  Nominale maximale toerental
  i

  Slagen per minuut

  Slagkracht
  i

  Type aansluiting

  Vermogen (in Watt)

  Aantal accu's/batterijen bijgeleverd
  i

  Voltage accu

43 producten
Sorteren op:

Black+Decker boorhamer BEHS03K-QS 1250W

12%

korting

Black+Decker boorhamer BEHS03K-QS 1250W

Boorhamers

154,

-

134,

-
Ferm boorhamer HDM1037 1500W

Alleen online

Ferm boorhamer HDM1037 1500W

Boorhamers

89,

99
Bosch boorhamer PBH2100RE 550W

Bosch boorhamer PBH2100RE 550W

Boorhamers

Permanent 

lage 

prijs 

89,

99

Boorhamer kopen bij Brico/Plan-It

Met een boorhamer boor je met gemak door stevig metselwerk en hard beton. Vergeleken met de klopboormachine is de hamerfunctie van de boorhamer veel sterker. Met een boorhamer doe je het werk sneller en met minder inspanning. Voor het zwaardere werk is een boorhamer dus veel efficiënter. Bij Brico/Plan-it kun je kiezen tussen boorhamers met beitelfunctie (combihamers) en zonder beitelfunctie. Zoek je een krachtige Bosch boorhamer ? Je vindt hem nu voordelig geprijsd bij Brico/Plan-It. Let op onze boorhamer aanbieding. Ook andere merken boorhamers koop je nu heel voordelig bij Brico/Plan-It.

Een boorhamer voor elke klus

Met het gebruik van een punt- of platte beitel kun je met de combihamer licht breekwerk doen. Wil je tegeltjes uit keuken of badkamer verwijderen? Met een combihamer krijg je de klus gedaan. Onze snoerloze boorhamers zijn erg handig in gebruik en belemmeren je bewegingsvrijheid niet, terwijl ze verrassend krachtig zijn. Ben je geen klusser, maar heb je incidenteel gereedschap nodig om bijvoorbeeld een schilderij op te hangen, dan is onze zeer voordelige Xceed pneumatische klopboormachine een geschikte keuze. Voor de intensieve klusser heeft Brico/Plan-It boorhamers van bekende kwaliteitsmerken. Het Bosch SDS-plussysteem vergemakkelijkt werk dat bestaat uit wisselend boren, schroeven, beitelen en hamerboren. 

Grote keuze boorhamers bij Brico/Plan-It

Je kunt heel eenvoudig online het aanbod boorhamers van Brico/Plan-It doornemen. Bij elk gereedschap wordt de capaciteit (vermogen, snelheid, slagen per minuut) van de boorhamer vermeld met de specifieke functies en gebruikersvoordelen. Dat kan een handige hulp zijn bij je keuze als je bijvoorbeeld al een specifieke klus voor ogen hebt. Bij Brico/Plan-It koop je boorhamers inclusief bijbehorende onderdelen, maar ook losse gereedschap accessoires. Denk ook aan de veiligheid tijdens het klussen en bescherm je ogen, knieën en oren met veiligheidsbrillen, kniebeschermers en gehoorkappen. Bij Brico/Plan-It vind je al je klusbenodigdheden, voordelig geprijsd en alles op één adres.