1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektra
 4. Terug naar Televisie

Televisie

Filteren

Sorteren op:

  Categorieën

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Lengte snoer/kabel/slang

  Materiaal

  Draagcapaciteit

  Draaibaar

  Inclusief bevestigingsmateriaal

  Kantelbaar

  Uitschuifbaar

  IP-beschermingsklasse

  Aantal contacten

  Bevestiging/aanbreng methode

  Binnen/buitengebruik
  i

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Geaard

  Hoogte (cm)

  Met Smart home technologie

  Met aan/uit-schakelaar

  Met overspanningsbeveiliging

  Methode van plaatsen

  Serie
  i

  Type contactdoos

  Vermogen (in Watt)

  Met afstandsbediening

  Aantal aders/draden

  Bedraad of draadloos

  Dikte ader

  Kleur

  Met deksel

  Bereik

  Energiebron

  Met Bluetooth

  Met WiFi

  Met dimmer

  Toepassing

  Type materiaal

  Vorm

184 producten
Sorteren op:

Kopp coax verbindingskabel 10m

Kopp coax verbindingskabel 10m

Kabels

14,

99

Televisie installatiemateriaal kopen bij Brico/Plan-it

Het is zover, eindelijk heb je een nieuwe televisie gekocht en nu hoef je hem alleen nog maar aan te sluiten. Om aan de slag te gaan met kabels en aansluitingen, kan op het eerste gezicht misschien een beetje lastig lijken, maar met Brico/Plan-it erbij kunnen we het allemaal. Voor je het weet, zit je heerlijk opgekruld op de bank of stoel van je nieuwe tv te genieten. Het maakt niet uit of je een grote of kleine tv hebt gekocht en of je hem aan de muur wilt hangen of liever op een tv-kastje wilt zetten. Bij de Brico/Plan-it vind je alle materialen die je nodig hebt, zoals ophangbeugels, kabels, koppelstukjes, verschillende manieren om de kabels veilig op te bergen en uit de weg te leggen en nog veel meer.

Kabels en andere hulpmiddelen

Om een tv aan te sluiten heb je natuurlijk kabels nodig en een stopcontact. Het is hierbij belangrijk om in de gaten te houden, hoe groot je kabels moeten zijn. Zoals een HDMI kabel is te koop in verschillende lengtes, waarbij het natuurlijk verstandig is om de juiste lengte te gebruiken. Voorkom dan ook dat een kabel te strak staat, waardoor deze namelijk makkelijk kan beschadigen. Koppelstukjes kunnen er ook handig bij zijn en je kabels netjes wegwerken, kan je onder andere met een kabeloproller doen. Om je tv aan de muur te bevestigen kan je bij de Brico/Plan-it kiezen voor een flatscreensteun of maak gebruik van een compleet montageset, hier zitten zelfs de benodigde kabels zoals de HDMI en coaxkabel bij.

Aan de slag

Eerst kies je uiteraard de aangewezen plek uit, waar jij jouw tv wilt ophangen of neerzetten. Ga je hem ophangen? Begin dan door de plek waar je de schroeven in gaat boren duidelijk aan te geven, let hierbij op de juiste ooghoogte en afstand. Voor een flatscreen tv van bijvoorbeeld 140 centimeter, wordt de ideale afstand om tv te kijken op zo'n 4 meter geschat. Let er ook op dat je muur stevig genoeg is, wanneer je de tv wilt ophangen. Bij het plaatsen van de tv op een daarvoor bestemd kastje, dien je er op te letten dat er niks op de kabels drukt. Er komen nogal wat kabels bij kijken, dus je kan beter meteen voor een manier kiezen om ze netjes weg te werken. Hiervoor kan je bij de Brico/Plan-it diverse opties vinden zoals, een kabelgoot, kabeloproller en een kabelverslinder.