• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektra
 4. Terug naar Telefonie

Telefonie

Filteren

Sorteren op
i

  Categorieën

  Merken

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Volume (L)

  Aantal contacten

  Binnen/buitengebruik
  i

  Breedte (cm)

  CEBEC keurmerk
  i

  Diepte (cm)

  Geaard

  Hoogte (cm)

  IP-beschermingsklasse
  i

  KEMA keurmerk
  i

  Lengte snoer/kabel/slang

  Met Smart home technologie

  Met aan/uit-schakelaar

  Met overspanningsbeveiliging

  Type contactdoos

  Vermogen (in Watt)

  Waterbestendigheid
  i

  Bevestiging/aanbreng methode

  Materiaal

  Type aansluiting

  Bedraad of draadloos

  Inclusief bevestigingsmateriaal

  Kleur

  Met afstandsbediening

  Met deksel

  Methode van plaatsen

  Serie
  i

14 producten
Sorteren op:
i

Kopp telefoon verdeler 2 weg RJ11

Kopp telefoon verdeler 2 weg RJ11

Kabels & aansluitingen

3,

09

Alles voor telefonie bij Brico/Plan-it

Het lijkt soms wel alsof bereikbaarheid een van de belangrijkste zaken op de wereld is geworden. Telefonie blijft daarvoor natuurlijk een van de beste manieren. Mobiele telefoons, de vaste lijn en daarbij ook nog eens de overweging tussen draadloos of niet, zijn een paar keuzes die je hierin kan maken. Er zijn zoveel telefoons bij de Brico/Plan-it te vinden, dat het eerst goed is om te weten wat je wilt. Voor de vaste lijn zijn draadloze telefoons heel handig, maar mocht de stroom uitvallen, dan ben je weer blij als je voor een telefoon met draad hebt gekozen. Een telefoon met draad heeft namelijk helemaal geen stroom nodig.

De mogelijkheden waar je uit kan kiezen

Draadloze telefoons kunnen kwetsbaarder zijn, maar beschikken wel over meer functies. Heb je meer toestellen nodig, dan is dat handiger met draadloze telefoons. De draadloze telefoon PDX-920 duo van Profoon wordt geleverd met twee handsets, maar is uit te breiden tot vijf handsets. Zo kan je vrijwel in iedere kamer van je huis een telefoon plaatsen. Deze draadloze telefoon is eco friendly, vanwege het lage bestralingsniveau. Dat is meteen weer een voordeel van de vaste telefoon met draad, die hebben helemaal geen last van bestraling. Als je liever voor telefoons met draad gaat, dan kan je kiezen voor het wandtoestel van Profoon of koop je liever de bureautelefoon met display bij de Brico/Plan-it? Wanneer je het huis uitgaat, heb je een mobiele telefoon nodig. Een simpele keuze daarin is de mobiele telefoon PM-575T van Profoon in het zilver. Met grote toetsen, een duidelijk display en vereenvoudigde bediening is deze ideaal voor iedereen. Kom je vaak met water in aanraking? Kies dan de XF mobiele telefoon in het zwart van Profoon.

Benodigde telefoon accessoires die het makkelijker maken

Met een oplaadbare batterij bij je, hoeft je mobiele telefoon nooit meer zonder energie te zitten. Met drie uur extra gesprekstijd kan je weer vooruit en hij is zelfs al opgeladen bij aankoop. Kies je liever voor een telefoon met draad? Dan kan je ervoor kiezen om een extra, lang telefoonkrulsnoer van Kopp bij de Brico/Plan-it erbij te kopen. Met de beschikking over een drie meter lang snoer, heb je misschien niet eens een draadloze telefoon nodig. Een lange telefoonkabel is er natuurlijk ook handig bij. Als je het slim aanpakt en de telefoon op de juiste plek neerzet, zal je niet eens meer last hebben van het draad.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten