15%
korting
image_1

DiO rolluikset met module en afstandsbediening 1 kanaal

 • Sluit of open uw rolluiken tegelijkertijd of afzonderlijk met één enkele klik
 • Draadloos
 • Zendbereik 50 m
 • Inhoud: twee modules, een afstandsbediening, een handleiding en een CR2032-batterij. Pas domotica aan uw behoeften aan!

Toon specificaties

Met de kaart

i

38,

99

33,

14
Productomschrijving
Sluit of open uw rolluiken gelijktijdig of individueel met één klik dankzij deze rolluikkit met DiO-module en afstandsbediening.

Installeer deze modules op uw elektrische rolluiken om ze individueel of centraal vanuit uw zetel te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening en programmeer uw planningen met uw smartphone (via de LiteBox of DiO central). Met de afstandsbediening kunt u uw rolluik op afstand bedienen vanuit uw bed of bank, zonder te bewegen.

Compatibel met alle DiO 1.0-besturingen: afstandsbedieningen, schakelaars, draadloze sensoren en de DiO domotica besturingseenheid voor bediening via uw smartphone.

Bijv. een DiO schakelaar die al uw luiken sluit die gekoppeld zijn aan een DiO Module en tegelijkertijd de lamp aanzet die gekoppeld is aan de lichtmodule met een gedimde sfeer zodat u kunt ontspannen en een goede film kunt kijken op uw bank. U kunt uw elektrische rolluikmodule afzonderlijk bedienen of, om uw comfort te verhogen, combineren met meerdere ontvangers.

Het automatiseren van uw rolluiken en andere elektrische producten met de DiO range zal u tijd besparen in uw leven. U kunt bijvoorbeeld verschillende apparaten centraliseren op een schakelaar die u in de buurt van uw voordeur plaatst. En als je er eenmaal op drukt, gebeurt er iets magisch: je rolluiken gaan dicht, het licht gaat uit, de verwarming gaat op stand-by, het alarm gaat af... Je bespaart tijd door al die kleine dagelijkse dingen niet meer te doen!

EAN: 5411478548539

Specificaties
 • Algemeen

  Serie

  i

  Draadloze automatisering

  Garantie

  2 jaar

  KEMA keurmerk

  i

  Nee
 • Technische kenmerken

  Materiaal

  Kunststof

  Open of gesloten communicatie

  Open, Gesloten

  Type materiaal

  PVC (Polyvinyl Chloride)

  Met display

  Nee

  Met tweeweg communicatie

  Nee
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit

Alternatieven