Airthings Wave Mini luchtkwaliteitsmeter wit

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Domotica
 • Snelle resultaten
 • Volledig draadloos
 • Zeer accuraat
 • Geen laboratoriumkosten

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Domotica
Productomschrijving

Airthings meet de luchtkwaliteit in huis.

De Airthings Wave Mini is de perfecte eerste stap om het gezondheids- en comfortniveau in je huis te bekijken, of een geweldige aanvulling op een bestaand luchtkwaliteitssysteem van Airthings.

De Wave Mini is misschien klein van formaat, hij heeft een grote impact. Wave Mini bewaakt TVOCS (chemicaliën in de lucht), vochtigheid en temperatuur, en de golffunctie geeft je direct een indicatie van de luchtkwaliteitsniveaus. Gebruik vervolgens de gratis Airthings-app op uw smartapparaat om een gedetailleerder en aanpasbaar rapport te zien.

De geavanceerde technologie van Wave Mini, gecombineerd met de mogelijkheid om niveaus over een bepaalde periode te volgen, zorgt voor veel meer nauwkeurigheid dan traditionele methoden. Het werkt eenvoudig: zwaai gewoon voor het apparaat om uw huidige luchtkwaliteit te laten zien - groen - goed, geel - waarschuwing en rood - gevaar

Hij is snel en eenvoudig te installeren, de Wave Mini wordt geleverd met 3 x AA-batterijen - dat is alles wat je nodig hebt om het apparaat in te schakelen. Bevestig hem aan de muur met een enkele schroef of gebruik de meegeleverde tafelstandaard.

EAN: 7090031109202

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Met display
  Nee
 • Gebruiksgemak
  Bediening via een app
  Ja
  Bedraad of draadloos
  Draadloos
  Draadloos protocol
  Bluetooth
  Met afstandsbedieining
  Nee
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven