1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektra
 4. Terug naar Batterijen & laders

Batterijen & laders

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Met accu/batterijcontrolefunctie

  Oplaadbaar

  Type accu/batterij

55 producten
Sorteren op:

Duracell batterij alkaline optimum AA X6

Duracell batterij alkaline optimum AA X6

Batterijen & laders

10,

49

per stuk(s) 1,75

Batterijen gebruiken voor al je karweitjes

Sommige kleine elektronische apparaten zoals afstandsbedieningen, controllers of zaklampen kunnen niet via het stopcontact worden opgeladen. Gelukkig kan je dan wel batterijen gebruiken. Het voordeel van batterijen is dat ze draagbaar zijn en geen plaats innemen. Zo kan je ze overal mee naartoe nemen en zelfs extra batterijen meenemen. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste capaciteit voor je elektrische apparaat kiezen. In onze Brico en BricoPlanit winkels en op onze website kan je allerlei soorten batterijen voor je apparaten vinden. 

Oplaadbare en niet oplaadbare batterijen

Bij de aankoop van batterijen sta je voor de keuze tussen oplaadbare en niet oplaadbare batterijen. Ben je het beu steeds de batterijen van je camera te moeten vervangen? Het is dan interessanter om te investeren in oplaadbare batterijen en een lader. Deze accu's zijn iets duurder en je moet ook een lader kopen, maar ze zijn milieuvriendelijker dan niet-oplaadbare batterijen. Bovendien, als je genoeg oplaadbare batterijen koopt, kan je ervoor zorgen dat je altijd een set van 100% opgeladen en gebruiksklare batterijen in je tas meeneemt. Je komt nooit meer zonder energie te zitten!

Batterijen recycleren

Batterijen zijn super schadelijk voor het milieu en  worden dus gerecycled zodra ze niet meer in gebruik zijn. Wanneer je batterijen leeg zijn, verzamel ze dan in een doos of zak en plaats ze in een recyclingdoos of containerpark. Op deze manier laat je geen giftige producten los op de natuur en het milieu. Als je merkt dat je batterijen lekken omdat ze te oud of overwerkt zijn, draag dan handschoenen voordat je ze aanraakt en was je handen daarna goed af. 

Neem gerust een kijkje in ons ruime aanbod aan batterijen in onze Brico en BricoPlanit winkels en op onze website.