1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektra
 4. Terug naar Audio & Hifi

Audio & Hifi

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Lengte snoer/kabel/slang

  Materiaal

  Toepassing

17 producten
Sorteren op:

Kopp Klink verlengsnoer 2x jack 3,5 mm5m

Kopp Klink verlengsnoer 2x jack 3,5 mm5m

Audio & Hifi

9,

29

Hulpmiddelen elektra kopen voor audio en hifi bij Brico/Plan-it

Goed gekozen muziek kan een grote invloed hebben op de sfeer in huis. Je kunt het gebruiken om een vrolijke, energieke gemoedstoestand te creëren voor bijvoorbeeld een feestje, of gewoon als je aan het schoonmaken bent! Lekker swingen en meezingen maakt elke klus immers een stuk lichter. Wil je juist even tot rust komen na een dag hard werken, dan kun je kalmere achtergrondmuziek opzetten. Chill of lounge muziek bijvoorbeeld, of een mooi klassiek album. Steeds meer mensen luisteren vandaag de dag muziek op hun computer of tablet, maar de echte muziekliefhebber kiest toch nog steeds voor de meer traditionele audio en hifi installaties. Bij Brico/Plan-it kun je zowel online als in de winkel alle snoeren, stekkers, kabels en aanverwante artikelen kopen om je audio en hifi installatie aan te sluiten. Je vindt hier goedkope audio en hifi kabels, stekkers et cetera, maar ook exemplaren in een wat hoger prijssegment, voor nog betere geluidskwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan een optische geluidskabel. Wil je je kabels netjes wegwerken, zodat ze niet zo zichtbaar zijn in je interieur? Koop dan een strakke witte kabelgoot om ze doorheen te leiden.

Het installeren van je audio en hifi met de juiste hulpmiddelen

Heb je een audio en hifi installatie die bestaat uit verschillende onderdelen die je niet per se gezamenlijk hebt aangeschaft? Dan kan het zijn dat je extra snoeren of kabels nodig hebt om deze met elkaar te verbinden. Bij Brico/Plan-it vind je onder andere luidsprekersnoeren, verlengsnoeren en audio jack snoeren. Wil je snoeren wat inkorten, gebruik hiervoor dan een speciale tang om kortsluiting te voorkomen. Een goed voorbeeld hiervan is een striptang, die geschikt is voor het werken met elektra. Hiermee kun je de buitenlaag van snoeren en kabels 'strippen'. Ook een zijkniptang kan goed van pas komen als je deze klus wilt klaren. Je tangen heb je altijd bij de hand als je ze tijdens het klussen in deze handige leren gereedschapsgordel opbergt.

Snoeren, kabels en stekkers aansluiten

Het aansluiten van je luidsprekers op je versterker of stereotoren is doorgaans een eenvoudige klus, al hangt dit wel af van het type audio en hifi installatie dat je hebt. Gebruik je tulpstekkers met een rode en een zwarte stekker, dan zie je vaak vrij snel waar je deze in het apparaat kunt inpluggen. Raadpleeg anders de handleiding.