Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Topkwaliteit houtlook tegels in verschillende stijlen

Wel de lusten van een houten vloer, maar niet de lasten? Kies dan voor keramisch parket. Deze houtlook tegels combineren de uitstraling van een echte houten vloer met het gebruiksgemak van een tegel. Zo hoef je keramisch parket in tegenstelling tot houten planken niet ieder jaar te schuren en te behandelen met vloeronderhoud zoals wax of olie. Naast gebruiksvriendelijk zijn de houtlook tegels ook nog eens een stuk goedkoper dan een echte houten vloer. Dit maakt keramisch parket een aantrekkelijk alternatief. Bij Brico kun je keramisch parket kopen in verschillende motieven en afmetingen. Van eiken hout tot whitewash en grenen: ontdek je favoriet!

Beleef jarenlang plezier aan je keramisch parket vloer

Keramisch parket levert veel voordelen op, waardoor dit type vloertegel de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint. De structuur van de houtlook tegels oogt en voelt als echt hout en is bijna niet van echt te onderscheiden. Hoewel keramisch parket zeer natuurgetrouw lijkt, is de kwaliteit een stuk steviger dan echt hout. De plavuizen zijn krasvast, slijtvast en zelfs vuurvast. Dit maakt keramisch parket gemakkelijk te onderhouden en reinigen. Even een dweil erover en je vloer oogt weer glanzend schoon! Bovendien zijn de houtlook tegels niet vatbaar voor verkleuring door de zon of gebruik, waardoor je er jarenlang plezier aan beleeft!

Zelf keramisch parket leggen

Keramisch parket is perfect te combineren met vloerverwarming. Waar een houten vloer kromtrekt of krimpt, zijn de houtlook tegels hittebestendig en behouden ze hun originele maat en vorm. Door hun hitte en waterafstotende functie kunnen de plavuizen ook als vloertegels of wandtegels toegepast worden in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Wil jij je kamer graag voorzien van een nieuwe vloer? Keramisch parket is net als laminaat voorzien van een handige mes-en-groef klikverbinding, waardoor je de houtlook tegels eenvoudig zelf kunt leggen. Met de sterke tegellijm en het professioneel tegelgereedschap van Brico ligt jouw keramisch parket vloer in een handomdraai!