Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Voordeelkaarten

Onze voordelen


Dankzij de "Brico Discount Club-kaart" geniet u 10% korting op al uw aankopen gedurende 1 jaar.

En met "Mijn Brico" kaart krijgt u 1 punt per aankoopschijf van € 2. Als u 500 punten bijeegespaard hebt, ligt er een bon van € 5 voor u klaar in een winkel.

De Brico Discount Club

Onmiddellijk -10% cash

Zoals zovele Brico klanten, kunt u zich aansluiten bij de Brico Discount Club en genieten van een korting van 10% op al uw aankopen* gedurende 1 jaar en dit voor slechts € 55 btw inclusief. Ga hiervoor naar het infopunt van de Brico in uw buurt.

Heb je al een Brico Discount Club kaart en wens je je persoonlijke informatie aan te passen, een (gratis) duplicaat aan te vragen of uw lidmaatschap te vernieuwen, kan je ook naar de infobalie in de winkel gaan.

De kaart is strikt persoonlijk, maar mag gebruikt worden door huisgenoten van de eigenaar van de kaart.

* Niet geldig op lopende promoties, diensten en verhuur, Vaste lage prijs, "OP=OP" of Base Line producten

**Ook geldig op de verhuurdienst vanaf 1 volledige dag en voor uw aankoop van volumineuze artikelen, geniet u gratis van de bestelwagen (in de winkels die deze diensten aanbieden ). In dit geval, wordt u het forfait van € 20 aangeboden. De bijkomende kilometers en uren blijven verschuldigd.

Heb je reeds een Brico Discount Club kaart? Registreer je kaart dan snel online en geniet ook van 10% korting op al je online aankopen!

Indien u al beschikt over een account op www.brico.be, moet u zich aanmelden en naar uw accountpagina gaan. Vervolgens vult u het kaartnummer in bij “Mijn gegevens”. U hoeft dus niet noodzakelijk een nieuw account aan te maken.

Nog geen account?

Registreer hier

'Mijn Brico' kaart

Gemakkelijk én gratis met vele voordelen!

Haal de 'Mijn Brico' kaart af in de winkel en activeer ze simpel en snel op onze website of scan de QR code in de flyer en volg de instructies. Voeg het nummer van de 'Mijn Brico' kaart toe aan je Brico-account of, indien je nog geen account hebt, registreer je op onze website.

Spaar uw punten via een Reserve & Go bestelling en krijg die wanneer u in de winkel de bestelling betaalt. Voor een thuislevering bestelling is het niet mogelijk om punten te sparen.

Heb je reeds een 'Mijn Brico' kaart? Registreer je kaart dan snel online en blijf als eerste op de hoogte van speciale acties & aanbiedingen! 

Indien u al beschikt over een account op www.brico.be, moet u zich aanmelden en naar uw accountpagina gaan.Vervolgens vult u het kaartnummer in bij “Mijn gegevens”. U hoeft dus niet noodzakelijk een nieuw account aan te maken.

Nog geen account?

Registreer hier

De ‘Mijn Brico’ kaart wordt aanvaard in alle Brico, Brico Plan-it en Brico City winkels en ook bij online reservaties via Reserve & Go

Bij vertoning van de ‘Mijn Brico’ kaart aan de kassa worden de verdiende punten automatisch geregistreerd. De klant ontvangt ook een overzicht van de verzamelde punten op het kasticket. Bij online bestellingen met Reserve & Go worden de punten toegekend na vertoning van de kaart bij de betaling aan de kassa.

Per uitgegeven twee euro bij één van bovenstaande verkooppunten, ontvangt de klant 1 punt.

Om uw getrouwheidskaart “Mijn Brico” te activeren die u in de winkel heeft ontvangen, moet u:
• Uw persoonlijke gegevens invullen;
• Het kaartnummer invoeren (13 getallen te vinden onder de barcode);
• De algemene voorwaarden aanvaarden;
• Uw account aanmaken.