Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Sanitair: tips

Gas- of waterleidingen plaatsen: hier is het aangeraden om voor aanvang van de werken veel goede raad in te winnen. Vervolgens installeert u met gemak een boiler, waterverzachter, airconditioning, …

Sanitaire aansluitingen

Om lekkage en dus ook het openbreken van muren te vermijden is het van groot belang om de juiste leidingen te selecteren. Leer meer over de installaie van de meest courante soorten leidingen en fittings.
Lees meer >

Afvoer van afvalwater

Een goede installatie voor de behandeling van afvalwater is onontbeerlijk om zeer onaangename problemen te vermijden. In deze Bricofiche leert u alles over de werking van een goed afvoersysteem en septische afvoerput.
Lees meer >

Warmwaterproductie met een boiler

Een goed afgeregelde douchestraal en een perfecte watertemperatuur zijn afhankelijk van de installatie en de afstellingsprecisie van de heetwatergeiser. Raadpleeg deze Bricofiche en gebruik onmiddellijk onze handige tips voor een correcte plaatsing van uw boiler of geiser.
Lees meer >

Airco installeren

Deze Bricofiche lijst alle keuzemogelijkheden op en begeleidt u stap voor stap bij de installatie van uw airconditioning.
Lees meer >

Behandeling van water

Voor een efficiënte behandeling van drinkbaar water bestaan er veel soorten filters. In deze Bricofiche hebben we de juiste informatie voor u uitgezocht.
Lees meer >

Ventilatie en luchtafvoer

Een goede ventilatie en luchtafvoer in uw woonruimte is essentieel en zelfs strikt noodzakelijk in de badkamer en de keuken. Volg onze raad over ventilatiesystemen in deze handige Bricofiche.
Lees meer >