Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Decoratie: tips

Vind hier ideeën om elke kamer in uw woning in stijl in te richten met behang, raambekleding, zonwering, vloerkleden en meubelen met een persoonlijke touch.

Lijmen

Het soort lijm dat u nodig hebt hangt af van de gewenste sterkte en de materialen die aan elkaar verbonden moeten worden. Hier vindt u alle tips voor efficiënt lijm- en plakwerk.
Lees meer >

Drogisterijproducten

Drogisterijproducten zijn over het algemeen doeltreffend, maar ze moeten met mate en voorzorg gebruikt worden op de daarvoor geschikte oppervlakken. Hier vindt u de meeste drogisterijproducten en hoe u ze gebruikt. Tenslotte kan u met onze ecologische tips en tricks aan de slag in het dagelijkse onderhoud van uw woning.
Lees meer >

Gordijnen

Naast verduisteren en privacy verlenen, spelen onze gordijnen ook een esthetische rol. Laat niets aan het toeval over en ontdek alle fundamentele info over de plaatsing van gordijnen in deze uitgebreide Bricofiche.
Lees meer >

Lambrisering plaatsen

De manier waarop lambrisering geplaatst wordt (verticaal, horizontaal of schuin, op de muren of de plafonds) heeft een grote invloed op de inrichting van uw woning. Uw kamers moderner maken of ruimte en helderheid creëren? Volg onze raad hier.
Lees meer >

Behangen

Behangpapier geeft een originele en persoonlijke toets aan uw interieur. Met de laatste nieuwe soorten papier (vinyl, vliesbehang, met motief of reliëf, enz.) wordt het zelfs eenvoudig om vochtige ruimtes of onregelmatige oppervlakken te behangen. Ontdek het in deze Bricofiche.
Lees meer >

Een meubel restaureren

Oude meubels hebben zonder twijfel enige charme. Toch passen ze niet altijd even mooi bij de rest van uw interieur. Volg de tips in deze Bricofiche om grootmoeders commode of de buffetkast uit die antiekwinkel opnieuw te doen stralen.
Lees meer >