Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Bouw: tips

We hebben allemaal een baksteen in de maag: durf beginnen aan een bouw-, inrichting-, of renovatieproject met materialen naar uw keuze.

Een terras aanleggen

Van de voorbereiding tot de plaatsing van een stenen of betegeld terras: stap voor stap leggen we de technieken en de voordelen bloot.
Lees meer >

De kluskalender

Elk seizoen kent zijn voor- en nadelen en brengt een hoeveelheid aan klussen, klein of groot, met zich mee. Deze onderhoudskalender is opgedeeld per seizoen en helpt u bij het plannen van alle klusjes.
Lees meer >

Een dakraam plaatsen

Maak van uw zolder 'a room with a view'. Volg ons advies voor de plaatsing van dakramen hier.
Lees meer >

Gipsplaten plaatsen

Gipsplaten plaatsen op hout- of metaalskeletbouw of een plaatsing met gebruik van lijm? Ontdek hier alle kneepjes van het vak om zelf aan de slag te gaan.
Lees meer >

Een ruit vervangen

Brico snijdt voor u het glas op maat, u hoeft het alleen nog te plaatsen. Volg hiervoor het gedetailleerde stappenplan dat te vinden is in deze Bricofiche.
Lees meer >

Vochtproblemen bestrijden

Condensatieplekken op de muren, schimmel, afbladderende verf… Komen deze problemen u bekend voor? Dan heeft uw woning een vochtprobleem. Neem zo snel mogelijk de nodige voorzorgen vooraleer de schade niet meer te herstellen valt.
Lees meer >

Dakbedekking

Kies kwaliteitsvol materiaal voor uw dak en beperk onderhoud en renovatie in de toekomst. Ontdek onze instructies voor de dakbedekking van uw woning in deze handige Bricofiche.
Lees meer >

Muren en vloeren isoleren

Bekijk hier ons uitgebreid advies voor het isoleren van muren en vloeren. Geniet van een huis dat gezellig warm is in de winter en aangenaam koel in de zomer.
Lees meer >

Een dak isoleren

Leer in deze Bricofiche meer over de soorten dakisolatiematerialen en -technieken dankzij het advies van professionals.
Lees meer >