Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Brico films

vdm.jpg

Nu ook een pak klusvideo's op voordemakers.be

Handig en duidelijk stap voor stap uitgelegd

 Bekijk onze klusvideo's op ons YouTube-kanaal of op voordemakers.be.

In de video's worden verschillende thema's aangekaart en op een zeer duidelijke manier visueel en auditief uitgelegd. Weet je niet hoe je een nieuwe laminaatvloer aanlegt? Of heb je nieuwe verf gekocht, maar weet je niet waar je nu precies op moet letten? Raadpleeg dan onze video's.

Vergeet dus zeker niet om je aan te melden op voordemakers.be of te subscriben op ons YouTube-kanaal.

Behangen met vliesbehang

Welk materiaal gebruiken? Hoe behanglijm bereiden? Waar te beginnen? Dankzij deze video heeft geen enkele strook behangpapier nog geheimen voor u.

Een plafond verven

Heeft uw plafond een nieuwe kleurtje nodig? Volg deze video stap voor stap en u bereikt in een mum van tijd een perfect egaal resultaat, zonder vlekken op de vloer.

Een muur verven

Met onze tips in het achterhoofd hoeft u nooit meer een beroep te doen op experts! Om uw muren te herschilderen, volgt u gewoon ons deskundig advies op en geniet u nadien des te meer van het resultaat.

Een muur bepleisteren

Hoe maakt u de muur klaar, welk materiaal hebt u nodig, welke technieken moet u toepassen ... ? Met deze video wordt bepleisteren een fluitje van een cent!

Een deurkit plaatsen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen : in nauwelijks enkele minuten leert u de verschillende stappen om een deurkit te plaatsen, van het benodigde materiaal tot het kiezen van de juiste draairichting en de plaatsing.

Een laminaatvloer plaatsen

Ondervloer, legrichting, zagen en monteren van de stroken, obstakels afmeten, ... na het bekijken van deze video bent u dé expert in het plaatsen van laminaatvloer.

Massief parket plaatsen

Onze expert toont u de verschillende stappen en geeft tips voor een perfecte plaatsing, van het klaarmaken van de vloer tot de legrichting van het parket en het kiezen van het juiste gereedschap

Massief parket behandelen

U hebt parket gelegd in uw kamer, maar u weet niet hoe u het moet onderhouden? In deze video geven we u alle antwoorden!

Plaatsen van een scheidingswand

Hoe een extra ruimte creëren door het plaatsten van scheidingswanden? Welk materiaal heeft u nodig en hoe gaat u te werk?