V33 voorbereidingsproduct 'Hechtingsversterker vloeren' satijn 1 L

  • Dit product is geclassificeerd als milieugevaarlijk. Er wordt aangeraden om de veiligheidstips te volgen die op de gebruiksaanwijzing staan, vóór elk gebruik

Toon specificaties
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd
Gemakkelijk thuisbezorgd

toegevoegd aan je winkelwagen

aanbevolen accessoires

Wat zijn de specificaties?

Dit product is geschikt voor de voorbereiding van vloeren 'Hechtingsversterker' voor de product 'Renovation tegelvloeren' van V33. De V33 vloervoorbereider kleurloos bereidt alle tegelvloeren, marmer of beton vóór de renovatie.

EAN: 3153894965003

Overschilderbaar na
Ja 24 uur
Droogtijd
24 uur
Kleur
Transparant
Toepassing
Binnen
Gebruik
Wandtegel en werkplan
Basis
Water
Verpakking
Plastieke bus
Dekvermogen
40m²/L
Type
Hechtingsversterker
Inhoud
1 L
Aantal lagen
1
Kleurenpalet
Transparant
GHS05
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.