1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Metsel- en pleisterwerk
 4. Terug naar Vulmiddelen
 5. Terug naar Muurvullers

Muurvullers

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  Binnen/buitengebruik
  i

  Breedte (cm)

  De beste prijzen

  Diepte (cm)

  Gewicht

  Hoogte (cm)

  Kant & klaar
  i

  Overschilderbaar

  Substantie

  Waterbestendigheid
  i

  Materiaal van doeloppervlak

  Kleur

  Overschilderbaar na

  Toepassing

  Vorm

6 producten
Sorteren op:

Toupret Afwerkplamuur met tijdswinst Cachet blanc

15%

korting

Toupret Afwerkplamuur met tijdswinst Cachet blanc

Muurvullers

Met de kaart

8,

99

7,

64

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

We kennen het allemaal wel; je wilt iets ophangen en probeert een spijker in de muur te tikken, waardoor de muur afbrokkelt. Vervolgens ben je verder van huis, want iets ophangen is geen mogelijkheid meer. Gelukkig kan je bij Brico/Plan-it allerlei muurvullers kopen, waardoor je snel weer door kan gaan met je klus. Voor alle soorten scheuren en gaten kan je een bijpassende muurvuller vinden. Wil je dat de muurvuller wit opdroogt of verf je er liever zelf overheen? Alles is mogelijk als je een muurvuller bij Brico/Plan-it koopt.

Wanneer het nodig is om een muur te vullen

Er bestaan stevige muren, maar er bestaan ook muren die meteen beschadigen, zodra je er iets aan probeert op te hangen. Het is fijn om te weten dat je bij een kwetsbare muur dit kan oplossen door een muurvuller bij Brico/Plan-it te kopen. Scheuren en gaten kunnen op verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld doordat er iets tegenaan valt of wordt gegooid, door te timmeren in een poreuze muur of door trillingen vanuit de omgeving. Een klein scheurtje hoeft niet meteen op te vallen, maar kan wel snel uitgroeien tot een grotere scheur. De keuze voor welk soort muurvuller hangt af van diverse factoren. Koop een muurvuller bij Brico/Plan-it als je snel klaar wilt zijn of kies er eentje die extra stevig is. Het ligt ook aan het oppervlak waar je op wilt werken, zoals muur, beton of hout. Zo kun je kiezen voor allesvullers, gipsplaatvullers of houtvullers.

Hoe je het beste een muur kan vullen

Om snel een scheur of gat in de muur te herstellen, gebruik je de Alabastine SOS muurvuller. Deze koop je per twee stuks en het is een van de snelste manieren om je muur heel te maken, na twee uur kan je de plek al gaan bewerken. Een andere snelle oplossing is de Alabastine sneldrogende muurvuller, die oneffenheden direct laat verdwijnen en snel opdroogt. Dit zijn allebei makkelijke oplossingen voor kleine scheurtjes en gaten, maar zodra ze groot zijn geworden kan je beter kiezen voor Alabastine grote gatenvuller. Deze muurvuller die je kan kopen bij Praxis, gaat een gat niet snel uit de weg. Het blijft stevig, kan ook buiten gebruikt worden en er kan gewoon een nieuwe schroef of spijker in. Natuurlijk kan het gebeuren dat je een gat wilt opvullen in hout, kies dan voor de Alabastine bouwscheurvuller. Hij is snel in gebruik, geschikt voor hout en steen en wordt geleverd met een automatisch vulpistool.