1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Metsel- en pleisterwerk
 4. Terug naar Gips- en voegpleister

Gips- en voegpleister

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Binnen/buitengebruik
  i

  Gewicht

  Materiaal van doeloppervlak

  Rendement per verpakking (m²)
  i

  Substantie

27 producten
Sorteren op:

Knauf gebruiksklaar pleistergips 'Goldband' 25 kg

15%

korting

Knauf gebruiksklaar pleistergips 'Goldband' 25 kg

Gips- en voegpleister

Met de kaart

10,

99

9,

34

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Knauf Spuitgips MP 75 25kg

16%

korting

Knauf Spuitgips MP 75 25kg

Gips- en voegpleister

10,

79

8,

99

per kg 0,36

Alles voor uw pleisterwerk

Ben je van plan om zelf de wanden te stucen? Wordt het de eerste keer dat je met de stucspatel aan de slag gaat? Of heb je al menig muurtje zo glad als een spiegel gestreken? Of je nu voor het eerst gaat stucen, een zeer ervaren stukadoor bent, of zelfs professioneel stuct, bij Brico en Plan-it vind je de stuc-spullen waar jij mee uit de voeten kunt. Om het gemakkelijk te maken kun je alle producten voor uw stucwerk ook gewoon online bekijken. Want op onze website staat alles overzichtelijk bij elkaar. Dat maakt het gemakkelijk voor je om te kijken en te vergelijken en zo de beste spullen om te stucen voor jouw klus te vinden.

Online jouw spullen voor jouw stucwerk kopen


Heb je gevonden wat je nodig hebt om te stucen? Dan kun je bij ons meteen alles online kopen. Zo profiteer je ook van de kortingen en acties die we hebben. Je kunt alles wat je online koopt in de winkel ophalen, maar wij kunnen ook alle spullen om te stucen netjes bij je thuis bezorgen. Als je een flink stuk moet stucen, heb je behoorlijk wat stucpasta of pleister nodig. Stucpasta komt in flinke emmers en gipspleister zit in zware zakken. Vind je die te zwaar om naar huis te sleuren, dan kunnen wij alles wat je nodig hebt ook bij jou thuis bezorgen, wanneer je het in de winkel koopt.

Alles om te pleisteren even bekijken

Weet je niet zo goed wat je precies nodig hebt om te stucen? Stuc je juist professioneel en wil je ons materiaal eerst een keertje zien en beoordelen? Kom dan gewoon een keer langs in de winkel. Wij beantwoorden je vragen, geven je tips en laten je de beste producten graag zien.