JéWé BricoPlanit OSB3 paneel 244x59,5x1,8cm

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
OSB platenJéWé producten
  • Vochtbestendig
  • PEFC keurmerk
  • Uitgerust met tand en groef aan vier kanten

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
OSB platenJéWé producten

Wat zijn de specificaties?

De OSB3-panelen met afmetingen 244 x 59,5 cm (Oriented Strand Board), of panelen met smalle "gerichte" plaatjes, zorgen enerzijds voor een goede mechanische weerstand en ze zien er ook nog eens mooi uit. Behandel ze met kleurbeits om een van de huidige trends in interieurinrichting te volgen. De afwisseling van de stukjes hout, waaruit de panelen zijn samengesteld, maakt ze erg populair. Je kan de panelen binnen en buiten gebruiken omdat de panelen vochtwerend zijn. Bovendien is deze plaat uitgerust met tand en groef aan vier kanten, wat voor extra stevigheid en stabiliteit zorgt.

De OSB plaat is gemaakt van geselecteerd hout en bindmiddel. Dit paneel heeft een dikte van 18 mm en is aan vier zijden voorzien van messing en groef zodat het gemakkelijk kan worden vergrendeld met andere panelen.

Het paneel is op alle gebouwen toepasbaar. De spaanders zijn gebonden met een formaldehydevrije hars en de formaldehyde-emissie, beperkt tot natuurlijke emissies van massief hout (< 0,03 ppm).

Dit specifieke paneel is enkel bij BricoPlanit verkrijgbaar. U vindt OSB3 panelen in dezelfde vormen en maten op de website, die u wel in de Brico winkel kan gaan halen.

EAN: 4041834022604

Geschikt voor
Interieur en exterieur
Lengte
244 cm
Breedte
59.5 cm
Dikte
18 mm
Materiaal
OSB 3
Vochtbestendig
Ja
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook