1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Hout
 4. Terug naar Lijstwerk

Lijstwerk

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  De beste prijzen

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Type materiaal

  Volume (L)

  Zelfklevend

  Afwerking

  Beoogd gebruik

  Binnen/buitengebruik
  i

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Kleur

  Materiaal

  Serie
  i

  Toepassing

  Vochtwerend

  Dikte

  Houtsoort

  Antislip

  Prijs per ㎡

  Draagcapaciteit

  Inclusief bevestigingsmateriaal

  Met profiel

  Tanddichtheid

  Bevestiging/aanbreng methode

  In te lijmen

  Type behang

  Werkbreedte
  i

  Overschilderbaar na

  Ruimte binnen

391 producten
Sorteren op:

HDM hoeklijst kristal wit 32mm

HDM hoeklijst kristal wit 32mm

Lijstwerk

9,

99
icon
Zodra houten constructies eenmaal staan dan is dit een enorme opluchting. Je bent blij dat het werk erop zit en dat de constructie geslaagd is. Het enige wat nog mist is een goede afwerking. Hiervoor kan je er altijd voor kiezen om het beste en het goedkoopste lijstwerk van Brico/Plan-It te kopen. Met het goedkope lijstwerk van Brico/Plan-It zorg je ervoor dat je constructies een professionele afwerking krijgen en dat deze er mooi uit komen te zien. Bekijk de collectie nu in onze webshop waar je een ruime keuze hebt uit divers lijstwerk.

Lijstwerk van Brico/Plan-It

Het aanbod goedkoop lijstwerk is bij Brico/Plan-It erg uitgebreid. Zo heb je de keuze uit verschillende soorten hout die je kan combineren met je houten constructies. Je maakt de lijstwerken makkelijk op maat met zagen die daarvoor geschikt zijn. Zo heb je altijd wat je nodig hebt en kan je de overgebleven stukken weer gebruiken voor een toekomstig project. Gebruik de lijstwerken om hoeken af te werken in de kamers zodat deze er mooier uit komen te zien. Daarnaast zijn de lijstwerken ook uitermate geschikt voor het netjes afwerken van houten constructies zodat er geen sprake meer is van scherpe hoekjes en randjes. Je hebt een ruime keuze uit diverse kleuren goedkope lijstwerken zoals wit en bruin en daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende soorten houten lijstwerken zoals massief hardhout en grenen. Zaag de lijstwerken op maat met een professionele handzaag of zaagmachine. Het gebruiken van een werkbank is hierbij erg handig. Maak elke klus goed af met de goedkope en de professionele lijstwerken van Brico/Plan-It.

Lijstwerk kopen en bekijken

Het is natuurlijk makkelijk om de lijstwerken online te kopen in de webshop. Zo heb je de keuze geheel in eigen hand en zal je bestelling op zo spoedig mogelijk termijn bij je bezorgd worden. Op deze manier kan je snel aan de slag en bespaar je jezelf de moeite om langs te komen in de winkel. Natuurlijk kan het ook zijn dat je nog wat meer informatie wilt hebben over de lijstwerken en dat je daarvoor even langs wilt komen bij een van onze winkels. Dat kan natuurlijk altijd. Onze medewerkers zijn je graag van dienst als het gaat om het beantwoorden van al je vragen. Bekijk het aanbod nu.