Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
15%
korting
Sencys epoxylijm 24ml

Sencys epoxylijm 24ml

  • Snelhardend
  • Hoge kleefkracht

Toon specificaties

Met de kaart

i

8,

99

7,

64

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Kit & lijmSencys producten

Productomschrijving

Sencys epoxylijm is een snel hardende 2-componeten epoxylijm (gel) op basis van epoxyharsen. De lijm is ideaal om te gebruiken als hobby- en knutsellijm. Gebruik de epoxylijm op allerlei materialen zoals porselein, aardewerk, edelstenen, glas, metaal, hout, tegels en meer. De lijm is geschikt om te gebruiken op verschillen poreuze (zuigende) en niet poreuze ondergronden met uitzondering van PE en PP.
EAN:
  • 5400107337286

Productveiligheid

GHS07GHS09
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Na het werken met dit product de handen grondig wassen.

Specificaties

  • Algemeen
    Type lijm
    Montagelijm
    Verwerkingseisen
    Verwijder het spateltje van de zijkant van de dubbelspuit en de afsluitdop uit het handvat. Breek de verzegeling van de dubbelspuit. Druk een gelijke hoeveelheid van beide componenten naar buiten. Deze twee gelijke delen met het plastic spateltje goed vermengen. Het mengsel, dat bij kamertemperatuur (+20°C) ca. 5 minuten verwerkbaar blijft, dun op één van beide materialen aanbrengen. Materialen samenvoegen en gedurende 20 minuten op hun plaats houden. Let op dat de delen niet verschuiven, voordat de lijm is uitgehard. Na gebruik de spuitmond met een doek schoonmaken en de speciale dop uit het handvat op de dubbelspuit plaatsen.
  • Technische kenmerken
    Materiaal van doeloppervlak
    MDF
    Minimale Verwerkingstemperatuur
    5 °C
    Maximale verwerkingstemperatuur
    25 °C
    Substantie
    Vloeistof
  • Uiterlijke kenmerken
    Werking
    Contact
    Kleurfamilie
    Transparant
    Substantie
    Liquid
    Kleur
    Transparant

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten