Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Stelling

 • Altrex vouw- en rolsteiger 'Module A' aluminium werkhoogte 3 m

  De Altrex Heavy Duty Vouw-/Rolsteiger 3400 bestaat uit vier modules en een set wielen. De vouwsteiger (module A) kan snel en eenvoudig worden doorgebouwd tot een rolsteiger. De Vouw-/Rolsteiger 3400 is geschikt voor zowel de intensieve klusser als de professionele gebruiker. Deze robuuste steiger is door zijn basisvouwdeel eenvoudig op te bouwen, licht in gewicht, compact en daardoor gemakkelijk te vervoeren.

  Vergelijk dit product
  459.00
 • Altrex vouw- en rolsteiger 'Module D' aluminium werkhoogte 7,80 m

  De Altrex vouw- en rolsteiger 3400 bestaat uit vier modules. Module D is enkel te gebruiken in combinatie met module A, B en C, om tot een werkhoogte van 7,8 meter uit te groeien. De vouw- en rolsteiger 3400 is geschikt voor zowel de intensieve klusser als de professionele gebruiker. Deze robuuste steiger is door zijn basisvouwdeel eenvoudig op te bouwen, licht in gewicht, compact en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Het formaat is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.

  Vergelijk dit product
  525.00
 • Altrex vouw- en rolsteiger 'Module C' aluminium werkhoogte 5,80 m

  De Altrex vouw- en rolsteiger 3400 bestaat uit vier modules. Module C is enkel te gebruiken in combinatie met module A en B, om tot een werkhoogte van 5,8 meter uit te groeien. De Vouw-/Rolsteiger 3400 is geschikt voor zowel de intensieve klusser als de professionele gebruiker. Deze robuuste steiger is door zijn basisvouwdeel eenvoudig op te bouwen, licht in gewicht, compact en daardoor gemakkelijk te vervoeren. ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Afhankelijk van de gewenste steiger- en werkhoogte is er de keuze uit vier modules.

  Vergelijk dit product
  669.00
 • Altrex vouw- en rolsteiger 'Module B' aluminium werkhoogte 3,80 m

  De Altrex Heavy Duty Vouw-/Rolsteiger 3400 bestaat uit vier modules. Module B is enkel te gebruiken in combinatie met module A, om tot een werkhoogte van 3,8 meter uit te groeien. De Vouw-/Rolsteiger 3400 is geschikt voor zowel de intensieve klusser als de professionele gebruiker. Deze robuuste steiger is door zijn basisvouwdeel eenvoudig op te bouwen, licht in gewicht, compact en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.

  Vergelijk dit product
  379.00
 • Escalo steiger 'Hobby' gelakt staal werkhoogte 3,40 m

  Deze gelakte stalen steiger van Escalo heeft bevestigde zijwaartse wielen om ongewenste verplaatsingen te vermijden. De platform met plateau in MDF is onderaan gesteund door 3 metalen buizen en is verstelbaar in vier hoogtes: 0,47 - 0,82 - 1,13 - 1,44 m

  Vergelijk dit product
  93.99

Stelling kopen?

Stellingen kopen bij Brico/Plan-It

Ben je een grote verbouwing van plan? Heb je net een huis gekocht, dat nogal veel renovaties nodig heeft? Dan zou je kunnen overwegen een goedkope steiger bij Brico/Plan-It te kopen. Huren is natuurlijk ook mogelijk, maar als je een klus voor langere tijd hebt, dan kan kopen goedkoper zijn. Met een steiger van Brico/Plan-it werk je veilig op hoogte. Je staat immers steviger op een steiger dan op een reformladder of een vouwladder. Bij Brico/Plan-It koop je verschillende steigers tegen zeer gunstige prijzen.

Vouw- en rol steigers bij Brico/Plan-It

Brico/Plan-It verkoopt diverse steigers, voor binnen- en buitengebruik. Altrex steigers zijn stevige, kwalitatieve steigers. Deze vouw- en rolsteigers komen in 4 uitvoeringen. De letters staan voor de hoogte van de rolsteigers. Module A is een rolsteiger die snel en eenvoudig kan worden omgebouwd voor klussen binnen en buitenshuis met diverse werkhoogten. Module B dient als aanvulling op module A om tot een wekhoogte van 3,8 meter te komen. Met module C erbij bereikt de steiger in zijn geheel een hoogte van 5,9 meter. Zoek je het nog hogerop? Dan is er ook een module D die je naar een hoogte van 7,8 meter brengt. Het zijn robuuste steigers die tegen een stootje kunnen, maar wel eenvoudig kunnen worden opgebouwd. Zo zijn ze licht en compact en makkelijk te vervoeren.

Veilig klussen met de steigers van Brico/Plan-It

Er gebeuren jaarlijks veel ongelukken met ladders, waar mensen van afvallen tijdens het klussen. Klus je op hoogte, dan is het belangrijk dat je dat veilig doet. Richt je werkplek zo veilig en ordelijk in. Stel je klusattributen en gereedschap veilig op en gebruik ze op de juiste manier. Bij Brico/Plan-It kun je verschillende hulpmiddelen kopen om in de hoogte te werken. Zo vind je bij Brico/Plan-It stabiliteitsbalken en een groot assortiment ladders voor huishoudelijke klussen tot de zware professionele vouwladders. Ook de ladders zijn van uitstekende kwaliteit. Je zult er jarenlang plezier van hebben. Met onze ladderaccessoires maak je de klus extra veilig. Ons Kelfort windreductienet beschermt je niet alleen tegen wind en regen, maar ook tegen vallend puin. Kijk ook eens naar onze andere hulpmiddelen, zoals onze stabiliteitsbalk voor ladders en de Altrex muurafstandhouder voor extra stabiliteit en veiligheid.

Steigers online bestellen

Of je nu een kleine kamersteiger of een grote rolsteiger nodig hebt, bij Brico/Plan-it ben je aan het juiste adres. De Altrex steigers kun je eenvoudig online kopen en thuis laten bezorgen. Uiteraard kun je in de winkel terecht voor advies over de juiste steiger voor jouw klus. Ook accessoires zoals steigernetten kun je bij Brico/Plan-it kopen.