Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Dakpannen

 • Aquaplan aqua-pan antraciet

  Deze universele verzinkte metalen dakpannenplaat (1m²) beschikt over 35 dakpannen. De plaatsing is eenvoudig en snel. Geluiddempend dankzij de afwerking met steengranulaat. Onmiddellijke waterdichting. Past steeds zonder te snijden. Bestand tegen vuur, storm en hagel. Milieuvriendelijk.

  Vergelijk dit product
  15.00
  22.29
 • Sencys roofing 'APP' 10 x 1 m

  Deze roofing van Sencys kan je aanbrengen met lijm of vastbranden. Deze dakbedekking is vervaardigd uit specifiek plastificerend materiaal dat hoge weerstand tegen UV en hoge temperaturen biedt. De roofing is een laag van teer die op platte daken geplaatst kan worden om hen waterdicht te maken. In geval van zware regenval, zal het water niet doordringen en op termijn verdampen op het dak. Een dubbele laag roofing is dan ook absoluut noodzakelijk zodat het water uw huis niet kan binnensijpelen.

  Vergelijk dit product
  55.00
  69.99
 • Verloopstuk pvc/rwa/hwa 110/80

  Deze verloop wordt gebruikt voor het aanleggen van binnnenhuisriolering / buitenhuisriolering. Hiermee kunnen 2 leidingen van verschillende diameters met elkaar verbonden worden.

  Vergelijk dit product
  3.39
 • Aquaplan "Roofpaint" 10 L & 20 p/c gratis

  Duurzame, waterafstotende en esthetische renovatielaag op basis van hoogwaardige acrylaatharsen en lichtecht pigment. Het bestaat uit een ademende coating die de door algen en mossen aangetaste leien en pannen renoveert. Ongevoelig voor vorst, temperatuursschommelingen en UV stralen.

  Vergelijk dit product
  176.99

Dakpannen, shingles en roofing om je huis waterdicht te houden

Maak je klus af met de juiste dakbedekking

Ben je op zoek naar goede dakbedekking voor een doe-het-zelf klus? Heb je een schuur gebouwd en wil je het dak dekken met dakpannen of met een dakpanelement? Is jouw fietsafdak bijna af, maar moeten er nog mooie dakshingels op? Of wil je met een heldere golfplaat je afdak droog houden en toch licht? Je hebt zo veel keuze als het om dakbedekking gaat. Slim is het daarom om verschillende mogelijkheden voor de bedekking van jouw dak naast elkaar te leggen. Wat zijn de voordelen en wat de nadelen van de verschillende dak-systemen? En wat vind jij gewoon de mooiste? Brico/Plan-it heeft heel veel keuze voor je. Vergeet bijvoorbeeld ook niet de waterafvoer, denk aan dakgoten of afvoerbuizen. Kijk maar eens op onze website, daar vind je alles bij elkaar.

Jouw dakbedekking online uitzoeken en online kopen

Op onze website kun je naar hartenlust kijken en vergelijken welke dakbedekking het beste past bij jouw project. We hebben duidelijke foto’s van alle producten gemaakt en in de beschrijving vertellen we je duidelijk alle maten en specificaties. Zo kun je de tijd nemen en precies wanneer het jou uitkomt de juiste dakbedekking kiezen. Heb je mooie dakplaten op het oog? Of kies je juist voor een dakshingles? Je kunt jouw dakbedekking gelijk online kopen bij Brico/Plan-it, als je dat wilt. Slim is het dan om meteen alles wat je nodig hebt voor je dak te bestellen, want wij kunnen dan je dakbedekking samen met de onderlaag, de eventuele schroeven en misschien zelfs een dakgoot bij je thuis bezorgen.

In de winkel de dakbedekking in het echt zien

Maar natuurlijk kun je ook gewoon in een van onze winkels langskomen om alle dakbedekking in het echt te zien en aan te raken. Wel zo handig wanneer je ook vragen hebt over de verschillen in dakplaten of over het plaatsen van de dakbedekking. Onze medewerkers helpen je graag.