Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Bouwstoffen

 • Knauf metselvoegmortel wit 25 kg

  Mengeling van gewassen en gekalibreerd zand, Portlandcement, kalkhydraat, waterafstotende middelen en additieven voor het voegen van metselwerk, gevelstenen, betonblokken en strips, voor binnen en buiten. Grijs, wit of beige.

  Vergelijk dit product
  12.24
 • Knauf Betokontakt 20 kg

  Hechtbrug voor bepleistering van ondergronden met gering zuigvermogen. Aan te raden voor beton met gladde bekisting. Verwerking gebeurt machinaal of met behulp van een lamsvachtrol.

  Vergelijk dit product
  89.00
 • Coeck spouwhaak staal 180 x 3,20 mm

  Spouwhaak in gegalvaniseerd staal voor het verankeren van het gevelmetselwerk aan de achterliggende spouwmuur. De druiprand zorgt ervoor dat indringend water niet tot bij de spouwmuur kan.

  Vergelijk dit product
  0.11
 • Cobo Garden wit zand 25 kg

  Het wit zand van Cobo Garden is bijzonder geschikt het opvoegen van betonklinkers, kan gebruikt worden bij het bereiden van fijne mortel of als sierzand.

  Vergelijk dit product
  2.12
 • Cobo Garden geel zand 25 kg

  Dit grof zand van Cobo Garden heeft een korrelgrootte van 0 tot 2 mm. De zwand wordt met leem gemengd waardoor het smeuïger is en het vocht langer vasthoudt. Daarom is het uitermate geschikt voor al het metselwerk.

  Vergelijk dit product
  1.78

Alles wat je nodig hebt om te metselen of voegen

Kwaliteitsvolle bouwstoffen zoals gipspleister, voegpleister, cement en zand. Bekijk, vergelijk en je bent enkele clicks verwijderd van je gewenste aankoop.