15% korting
image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9image_10image_11image_12image_13image_14image_15image_16

Netatmo slimme thermostaat met 3 radiatorknoppen startpakket

 • Zonder abonnement toegang tot alle functies
 • Afwezig- vorstvrij modus om nog meer te besparen
 • Elke ruimte haar eigen comfort
 • Tools om uw energieverbruik op te volgen en te optimaliseren
 • Open raam detectie

Toon specificaties
Productomschrijving
Netatmo ontwerpt eenvoudige en slimme producten voor een veiliger en comfortabeler huis. Het doel is het welzijn in huis te verbeteren en het dagelijks leven voor iedereen gemakkelijker te maken door nuttige, betrouwbare en toegankelijke producten aan te bieden.

Met de Netatmo Smart Thermostat kunt je energie besparen zonder dat dit ten koste gaat van je comfort. Op basis van vijf vragen over uw dagelijks verbruik, stelt het een comfortabel en zuinig verwarmingsprogramma voor, aangepast aan je levensstijl. Verwarm je huis zoals je het wilt en alleen wanneer het nodig is! Naast dit schema passen de modi Afwezig en Vorstbeveiliging de verwarming aan wanneer je langere tijd afwezig bent.

De Auto-Adapt functie houdt rekening met het weer en de thermische kenmerken van jouw woning om de gewenste temperatuur te garanderen. Je kunt zelfs je geschiedenis bekijken en je gepersonaliseerde energiebesparingsrapport raadplegen om je energieverbruik te controleren en te optimaliseren.

Een verandering van plan? Bedien je verwarming op afstand vanaf je smartphone, tablet of computer. Bovendien is hij compatibel met Apple HomeKit, Alexa en Google Assistant. Bedien je verwarming met spraakbesturing zonder enige moeite! Tijd om je kind een bad te geven? “Siri, zet de badkamertemperatuur op 22°C!” Uw gasten hebben het te warm? "OK Google, verlaag de temperatuur in de woonkamer naar 18°C." Heb je het koud? "Alexa, verhoog de temperatuur in de slaapkamer met 2 graden!” Je hoeft het alleen maar te vragen!

Alle Netatmo-apparatuur is ontworpen met het oog op gebruiks- en installatiegemak. De slimme thermostaat is geen uitzondering op de regel! Het kost minder dan een uur om het zelf te installeren. De gidsen en begeleidende video's zijn er om je stap voor stap te helpen: je hoeft geen technische kennis te hebben om het te doen.

De juiste temperatuur voor elke kamer! Vindt je het zonde om een ongebruikte kamer te oververhitten, maar neemt je 's morgens graag een warme douche? Verwarm waar je het nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, op de temperatuur die bij je past door de extra slimme thermostaatkoppen aan jouw Netatmo Thermostaat toe te voegen. Installeer ze op je radiatoren en programmeer de temperatuur kamer per kamer. Je kan tot 20 radiatoren regelen.

Netatmo viert 10 jaar innovatie! Je krijgt de kans om onze producten gedurende minstens 100 dagen te activeren en te testen. Indien je aan het einde van deze 100 dagen niet tevreden bent met je product, kun je niet alleen contact opnemen met onze support, maar kun je het product ook zonder probleem terugsturen. Onze 100-dagen tevredenheidsgarantie garandeert een probleemloze retourzending. Je kan alle details over de geldigheid en de voorwaarden HIER vinden.

EAN: 3700730503426

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Kunststof
  Maximale temperatuurbestendigheid
  50 °C
  Minimale temperatuur
  0 °C
  Type thermostaat
  Smart thermostaat
  Touchscreen
  Nee
  Met digitale klok
  Nee
  Met temperatuurweergave
  Ja
  Met stadsverwarming
  Ja
  Met thuisdetectie
  Nee
  Met temperatuurregeling
  Ja
  Met digitale 24-uurs klok
  Nee
  Vorstbestendig
  Nee
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Transparant, Wit
 • Toepassing
  Type Smarthome bediening
  Smartphone/tablet
 • Gebruiksgemak
  Met waarschuwingsmelding lege accu/batterij
  Ja
  Programma instellingen
  Vakantieprogramma, Vrije dag functie, Instelbaar weekendprogramma, Instelbaar weekprogramma, 7-daags programma
  Programmeerbaar
  Ja
  Met automatische omschakeling zomertijd
  Ja

Alternatieven