image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9image_10image_11image_12

Netatmo slimme radiatorkranen starterpack

 • Slim bedienen op afstand met smartphone
 • Zonder abonnement toegang tot alle functies
 • Afwezig en vorstvrij modus om nog meer te besparen
 • Tools om uw energieverbruik op te volgen en te optimaliseren
 • Snelle en eenvoudige installatie

Toon specificaties
Productomschrijving
Met de Netatmo Additionele Slimme Radiatorkranen kun je eindelijk de temperatuur van jouw huis met een collectieve verwarming regelen. Aan de hand van vijf vragen over jouw dagelijks verbruik stellen ze per kamer een comfortabele en zuinige verwarmingsplanning op.

De functie Auto-Adapt regelt de werking van de radiatoren op basis van het weer buiten en de thermische eigenschappen van jouw huis om je in real time de gewenste temperatuur te garanderen. En je bespaart nog méér energie dankzij de functie Open Raam Detectie die de radiatoren automatisch uitzet als in een kamer de ramen openstaan.

Je kunt zelfs jouw historiek en het overzicht van jouw energiebesparing bekijken om je energieverbruik te volgen en te optimaliseren. Change of plans? Bedien de verwarming dan op afstand vanaf je smartphone, tablet of pc.

Geniet ook van de compatibiliteit met Apple HomeKit, Alexa en Google Assistant. Bestuur de verwarming met jouw stem! Op basis van vijf vragen over jouw dagelijkse gewoonten stellen de Netatmo Slimme Radiatorkranen een verwarmingsplanning op, kamer per kamer, comfortabel en zuinig. Vertrek je bijvoorbeeld om 9 uur naar je werk en kom je om 6 uur thuis? Nog voordat je opstaat, stijgt de temperatuur automatisch in de badkamer.

Netatmo viert 10 jaar innovatie! Je krijgt de kans om onze producten gedurende minstens 100 dagen te activeren en te testen. Indien je aan het einde van deze 100 dagen niet tevreden bent met je product, kun je niet alleen contact opnemen met onze support, maar kun je het product ook zonder probleem terugsturen. Onze 100-dagen tevredenheidsgarantie garandeert een probleemloze retourzending. Je kan alle details over de geldigheid en de voorwaarden HIER vinden. 

EAN: 3700730501941

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Diepte
  240 cm
  Breedte
  8.3 cm
  Hoogte
  830 cm
  Materiaal
  Kunststof
  Materiaaleigenschap
  Lichtgewicht
  Touchscreen
  Ja
  Type materiaal
  Plastic
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Wit, Transparant
  Afwerking
  Gematteerd
 • Gebruiksgemak
  Programmeerbaar
  Ja

Alternatieven