Qlima petroleum 'Kristal' 20L

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
BrandstoffenQlima producten
  • Geurloos
  • Geschikt voor alle merken kachels

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
BrandstoffenQlima producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Qlima Kristal is een geurloze kachelbrandstof voor petroleumkachels. Het is een Qlima Premium Quality Fuel met een superieure warmte beleving. Qlima Kristal garandeert het hoogste comfort met geurvrije warmte en een langere levensduur van kachel en onderdelen. Dankzij een andere grondstof aan de oorsprong en een ander productieproces, heeft Qlima Kristal een aromagehalte van maximaal 0,007% en een zwavelgehalte van maximaal 0,0001%. Het vlampunt is gegarandeerd minimaal 65°C. Qlima Kristal voldoet ruimschoots aan de enige Europese wetgeving rondom brandstof voor petroleumkachels.

EAN: 8713508708119

Inhoud
20 L
Geschikt voor
Petroleumkachel
GHS08
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires