Bijverwarming

Een lekker warm en knus huis: dat willen we toch allemaal? Zoek je een manier om je huis snel en effectief te verwarmen? Met het uitgebreide bijverwarming assortiment van Brico creëer je binnen een handomdraai overal in huis een aangename temperatuur.

Een petroleumkachel is d perfecte oplossing in de herfst en in de lente. Het is uitstekend om snel een aangename temperatuur te bereiken zonder dat je je centrale verwarming hoeft aan te zetten.

Moet je af en toe een kamer voor enkele uren verwarmen? Dan zijn elektrische verwarmingen dé oplossing. Ze zijn gebruiksvriendelijk en je hebt er voor elk gebruik en voor elke kamer. Voor de salon of de badkamer, als extra verwarming of voor een meer intensief gebruik ... met onze modellen is er keuze te over !

Onze interactieve verwarmingscatalogus

Onze interactieve verwarmingscatalogus

Het is vol met nieuwe referenties!

Lees het hier

Bijverwarming: nooit meer koude plekken in huis

Een lekker warm en knus huis: dat willen we toch allemaal? Zoek je een manier om je huis snel en effectief te verwarmen? Met het uitgebreide bijverwarming assortiment van Brico/Plan-it creëer je binnen een handomdraai overal in huis een aangename temperatuur. Wil jij weten welke bijverwarming het beste past in jouw woning? Brico zet alle soorten bijverwarming op een rij, zodat jij gemakkelijk een keuze kunt maken!

Van mobiele bijverwarming tot verwarmingspanelen

In de winter kan de temperatuur zakken tot rond of zelfs onder het nulpunt. In plaats van de thermostaat van de centrale verwarming een standje hoger te draaien, kun je gebruik maken van bijverwarming. Verjaag de koude plekken in huis door mobiele bijverwarming, zoals olieradiatoren, houtkachelssfeerhaarden en elektrische kachels neer te zetten. Deze bijverwarming op wieltjes is gemakkelijk te verrijden, waardoor ze overal in huis zijn te gebruiken. Nadeel is dat deze mobiele verwarming wel ruimte in beslag neemt. Heb je een kleine badkamer of keuken? Kies dan voor ruimtebesparende verwarmingspanelen. Deze platte designplaten kunnen gemakkelijk aan de wand gemonteerd worden en zijn een alternatief voor radiatoren. Maar ook in de zomer biedt bijverwarming uitkomst. Sommige bijverwarming is uitgerust met een ventilatiestand, zodat ze ook een frisse bries kunnen produceren.

Bijverwarming voor binnen en buiten

Bij Brico/Plan-it hebben we bijverwarming voor binnenshuis en buitenhuis. Zoals onze petroleumkachels en warmtekanonnen die met een vermogen van 3 tot 20 KW perfect zijn voor garages, bouwplaatsen en schuren. Deze krachtpatsers krijgen zelfs de koudste werkplaats weer warm! Bezit jij naast een garage ook een overdekt terras of veranda en wil je in het najaar lekker buiten zitten? Met onze terrasheaters kun je het hele jaar door genieten van het buiten leven! Voor meer buiten bijverwarming kijk je in ons tuinverwarming assortiment.